Blokker vaas Marlene - 16x23cm - creme

4026147
7.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Kies je kleur:

Blokker vaas Marlene - 16x23cm - blauw Blokker vaas Marlene - 16x23cm - creme Blokker vaas Marlene - 16x23cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker vaas Marlene - 16x23cm - creme
7.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Verrijk je interieur met de tijdloze schoonheid van de Blokker Vaas Marlene in een zachte crèmekleur. Met afmetingen van 16x23 cm straalt deze vaas niet alleen stijl uit, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Het ontwerp van de vaas Marlene combineert eenvoud met elegantie, waardoor het een veelzijdig decoratief stuk is. De crèmekleurige afwerking geeft de vaas een rustige en klassieke uitstraling, waardoor het gemakkelijk te integreren is in verschillende interieurstijlen.

De vaas is perfect geschikt voor het tentoonstellen van een boeket bloemen of het accentueren van droogbloemen. Plaats het op een tafel, vensterbank of bijzettafel om een vleugje tijdloze klasse toe te voegen aan je leefruimte.

Gemaakt van hoogwaardige materialen straalt de Blokker Vaas Marlene duurzaamheid uit. De crèmekleur behoudt zijn frisheid en veelzijdigheid, waardoor het een prachtige aanvulling is op je interieur.

Creëer een sfeer van ingetogen elegantie met de Blokker Vaas Marlene - 16x23 cm in crème. Of je nu een boeket bloemen wilt presenteren of gewoon een vleugje tijdloze charme aan je interieur wilt toevoegen, deze vaas is een smaakvolle keuze voor liefhebbers van klassiek design.



Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014255
  • EAN: 8718827353101
  • Kleur: Crème
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 16x7,5x23 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten