Blokker vaas Woman - 12,7x22,7cm - creme

4033320
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Kies je kleur:

Blokker vaas Woman - 12,7x22,7cm - creme Blokker vaas Woman - 12,7x22,7cm - roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker vaas Woman - 12,7x22,7cm - creme
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je interieur met de Blokker Vaas Woman in een zachte crèmekleur. Met afmetingen van 12,7x22,7 cm straalt deze vaas niet alleen charme uit, maar vormt ook een stijlvolle aanvulling op elke ruimte.

Het ontwerp van de vaas Woman is geïnspireerd op vrouwelijke vormen, waardoor het een kunstzinnige en eigentijdse uitstraling heeft. De subtiele crèmekleur voegt een vleugje zachtheid toe, terwijl de slanke vorm de vaas tot een opvallend decoratief element maakt.

De vaas is ideaal voor het tentoonstellen van verse bloemen, kunstmatige bloemstukken of gewoon als een op zichzelf staand kunstwerk. Plaats het op een tafel, dressoir of vensterbank om direct een vleugje verfijning toe te voegen aan je ruimte.

Gemaakt van hoogwaardige materialen straalt de Blokker Vaas Woman duurzaamheid uit, en de crèmekleur geeft het een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De vaas is een uitstekende keuze om je interieur te verrijken met stijl en ingetogen schoonheid.

Creëer een sfeer van verfijning met de Blokker Vaas Woman - 12,7x22,7 cm in crème. Of je nu een boeket bloemen wilt presenteren of gewoon een vleugje elegantie aan je interieur wilt toevoegen, deze vaas is een prachtige keuze voor liefhebbers van tijdloos design.



Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014258
  • EAN: 8718827353163
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 10,2x12,7x22,7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten