Boodschappentrolley Classic Duo - Grijs

3918232
129.00
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Boodschappentrolley Classic Duo - Grijs Boodschappentrolley Classic Duo - Groen Boodschappentrolley Classic Duo - Rood Boodschappentrolley Classic Duo - Zwart
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Boodschappentrolley Classic Duo - Grijs
129.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bent u het beu om met zware tassen te sjouwen tijdens het winkelen, of wilt u uw boodschappen in stijl opbergen? Zoek niet verder dan de Classic Duo boodschappentrolley! Deze unieke trolley is uw perfecte winkelpartner, ontworpen om winkelen een stuk makkelijker te maken en elegantie toe te voegen aan uw ervaring.

Slank ontwerp en stevige constructie

De Classic Duo boodschappenwagen heeft een strak en stijlvol ontwerp dat in het oog springt. De stevige constructie kan tot 25 kg gewicht dragen, waardoor het een praktische keuze is om al uw aankopen met gemak te dragen. De grote, afneembare tas biedt voldoende opbergruimte voor al uw boodschappen, en is ook nog eens waterdicht! Geen doorweekte boodschappentassen meer op regenachtige dagen.

Voordelen van de Classic Duo boodschappenwagen

De Classic Duo boodschappenwagen is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook milieuvriendelijk! Door de Classic Duo te gebruiken, maakt u plastic zakken overbodig en vermindert u de hoeveelheid afval. En als u iemand bent die trots is op zijn winkelervaring, dan is de Classic Duo uw perfecte partner. U kunt uw aankopen elegant en opvallend opbergen, zodat u zich trots en zelfverzekerd voelt.

Winkelen met Classic Duo is een koud kunstje, zodat u meer tijd hebt om te genieten en de beste deals te vinden. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp hoeft u zich geen zorgen te maken over het dragen van zware tassen of het navigeren door menigten. U kunt uw tijd nemen en de juiste producten kiezen zonder gedoe.

Word lid van de Classic Duo gemeenschap

Kortom, de Classic Duo winkelwagen is een must-have voor iedereen die zijn winkelervaring wil verbeteren. Hij is slank, praktisch, milieuvriendelijk en stijlvol - alles in e´e´n! Geloof ons niet alleen op ons woord, maar sluit u aan bij de Classic Duo gemeenschap en ervaar het plezier van winkelen met elegantie en degelijkheid.

--faq--

Veelgestelde vragen

Is de Classic Duo een duwwagen of een trekwagen?

De Classic Duo kunt u duwen of trekken, beide zijn mogelijk.

Zit er een rem op de boodschappentrolley Classic Duo?

Ja, er zit een rem bij de achterwielen. Deze kunt u eenvoudig met uw voet bedienen.

Hoe wordt de boodschappentrolley thuisbezorgd?

De Classic Duo wordt in een doos bij u thuisbezorgd, met een paar eenvoudige handelingen is de boodschappentrolley rijklaar. Er is geen gereedschap nodig voor het rijklaar maken. Let op; de achterwielen zitten in de isothermische tas en niet los in de doos.

Wat is het verschil tussen de Classic Duo en Classic Family?

De Classic Duo een totale tasinhoud heeft van 63 L. De Classic Family heeft een grotere tas en een totale inhoud van 76 L, hierdoor is de trolley wel wat breder dan de Classic Duo.

Specificaties

  • Merk: CARLETT
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8436589220362
  • Type sluiting: Clipsluiting
  • Aantal wielen: 4
  • Inhoud in liters: 53.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 62x42x102 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 4700.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten