Boska Koksmes Monaco+ - RVS Roestvrijstaal - 20 cm

3590968
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Koksmes Monaco+ - RVS Roestvrijstaal - 20 cm
29.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een echte must have voor iedere keukenprins(es): het BOSKA Koksmes Monaco+. Geschikt voor het snijden van vlees, vis en groenten en het hakken van o.a. kruiden en kleine knoflooktenen. Door de slanke bolster heb je volledige controle over het roestvrijstalen mes. Een echte alleskunner van zeer hoge kwaliteit!

Dit koksmes is zeer fijn in gebruik. Door het unieke diamantpatroon ondervind je minder weerstand tijdens het snijden. Daarnaast is het mes gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal met een optimale hardheid. Hierdoor blijft het mes lang scherp, kan het hard voedsel aan en is het gemakkelijk te onderhouden en te slijpen.

Door de perfecte balans tussen het gewicht van het handvat en het mes ligt dit keukenmes perfect in de hand. De volledige lengte van het mes kan tijdens het snijden gebruikt worden door de minimalistische bolster. Daarnaast heb je een ideale grip en volledige controle door het ergonomisch ontworpen handvat.

Het koksmes is eenvoudig met de hand schoon te maken in een sopje van warm water en afwasmiddel. Droog het keukenmes daarna direct af. Doe hem - net zoals andere professionele messen - niet in de vaatwasser. Op deze manier blijft het mes lang scherp en van uitstekende kwaliteit.

Je krijgt standaard Levenslange garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstjeop het Koksmes Monaco+ van BOSKA. Hét bewijs dat je kiest voor Food Tools van zeer hoge kwaliteit. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo hoef je nooit meer een nieuwe te kopen en gebruik je dit mes je hele leven lang als echte chef kok in de keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 8713638056159
  • Materiaal lemmet: RVS
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 33x4,5x2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten