ComfyGo X6 lichtgewicht elektrische rolstoel

4405082
1549.00
Je kunt 309 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 309 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Motion-Mobility
5 Sterren
ComfyGo X6 lichtgewicht elektrische rolstoel
1549.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

nu tijdelijk met GRATIS afstandsbediening!
Het stelt verzorgers, familieleden of begeleiders in staat om de rolstoel te bedienen indien nodig en de gebruiker te helpen zonder fysiek te hoeven tillen.

 

Ontdek de ComfyGo X-6 Elektrische Lichtgewicht Opvouwbare Rolstoel

De ComfyGo X-6 Elektrische Rolstoel biedt een nieuwe mate van mobiliteit en comfort voor volwassenen en senioren. Met een focus op kracht, slim ontwerp, lichtgewicht draagbaarheid en superieur comfort, is deze rolstoel een ideale keuze.

 

Krachtige Prestaties voor Buiten en Binnen

Indrukwekkend Vermogen: Uitgerust met een 12AH lithium-ionbatterij en twee 250W-motoren, kan de X-6 een maximale snelheid van 6 km/u bereiken en biedt hij een actieradius tot 15 km op een enkele lading. Met een klimhoek van maximaal 8 graden, is hij geschikt voor diverse terreinomstandigheden. De actieradius is uit te breiden met de 20Ah batterij voor 25km bereik!

 

Intuïtieve Bediening met Joystick

Slimme Joystick Bediening: De rolstoel wordt eenvoudig bediend met een 360-graden waterdichte universele joystick. Deze joystick heeft handige functies zoals aan/uit-knop, snelheidsselectie en claxon.

 

Lichtgewicht en Duurzaam

Echt Lichtgewicht: Met een robuust aluminium frame is de X-6 een van de lichtste rolstoelen op de markt, weegt slechts 25,5 kg en kan toch een maximaal gewicht van 120 kg dragen. Dankzij geavanceerde materiaaltechnologie is deze rolstoel zowel licht als duurzaam.

 

Comfortabel Zitten en Handige Opvouwbaarheid

Superieur Zitcomfort: De rolstoel wordt geleverd met een zeer comfortabel zit- en rugleuningkussen dat drukverlichting en ondersteuning biedt tijdens het zitten. De hoes is antislip en afneembaar.

Gemakkelijk Opvouwbaar: De X-6 kan met minimale inspanning zeer compact worden opgevouwen, waardoor hij ideaal is voor reizen en vervoer in de auto of openbaar vervoer. Het is zelfs goedgekeurd voor vervoer per vliegtuig.

 

Handige Arm- en Voetsteunen

Verstelbare Armleuningen en Voetsteunen: De armleuningen kunnen omhoog worden gebracht voor gemakkelijke toegang, en de voetplaten kunnen worden opgeklapt en weggedraaid.

Veiligheid en Wendbaarheid

Anti-Kantel Mechanisme: Dankzij de anti-tip wielen blijft de rolstoel in evenwicht en kan hij niet achterover kantelen.

Gebruiksgemak: De X-6 kan worden gebruikt op trottoirs, voetpaden en straten zonder de noodzaak van een rijbewijs, kenteken of aansprakelijkheidsverzekering.

 

Milieuvriendelijk en Voordelig

Milieuvriendelijk Rijplezier: De X-6 biedt emissiearm rijden met zeer weinig onderhoud. Het is niet alleen een praktisch en stijlvol voertuig, maar ook zeer kostenbesparend in onderhoud.


Met de ComfyGo X-6 Elektrische Rolstoel, kun je zorgeloos genieten van mobiliteit en comfort op een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier.

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

Maak hier een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom en ervaar de Comfygo X6 elektrische rolstoel zelf. Deze elektrische rolstoel is zeer aantrekkelijk via de gemeente met PGB (Persoons Gebonden Budget). Wist u dat u een PGB kunt aanvragen, waarmee u zelf de keuze heeft in zowel het product als de leverancier? Onze experts staan voor u klaar om u hierover te informeren en te begeleiden. 

Productspecificaties

  • Merk: Comfygo
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097610437481
  • Kleur: Multikleur
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 25000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten