Company of Heroes 3 - Metalcase Launch Edition - PC

3958686
45.47
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Company of Heroes 3 - Metalcase Launch Edition - PC
45.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Company of Heroes 3 - Metalcase Launch Edition kopen voor PC!

Duik in de intensiteit van de strijd met Company of Heroes 3 voor PC! Ontworpen voor de echte strategische meesterbreinen, brengt deze game je naar het hart van historische conflicten met verbluffende graphics en meeslepende gameplay. Ervaar een ultiem gevoel van actie, tactiek en strategie!

LET OP: Geen disc inbegrepen. In de verpakking vind je een downloadcode om het spel te installeren via de website van Steam.

In Company of Heroes 3 begeef je jezelf in de omgeving van de Middellandse Zee, een adembenemend oorlogstheater vol onvertelde verhalen. Je vecht tegen woeste vijandelijke troepen over Italiaanse bergpassen en geniet van sensationele uitzichten over de kust en de uitgestrekte woestijnen van Noord Afrika.

Bloedstollende gevechten en diepere strategische keuzes

Neem de leiding in het heetst van de strijd en voer het bevel als generaal. Overweldig jouw tegenstanders met vier unieke facties en geheel nieuwe, internationale Battlegroups. Elke beslissing doet er toe. Voer het bevel over grond, lucht én ter zee om de vijandelijke opmars te stoppen met de nieuwe Dynamic Campaign map.

Essence Engine

Ontdek de onvertelde verhalen van een prachtig Mediterraans gebied, aangedreven door Relic’s eigen Essence Engine. Beleef een filmische kijk op het slagveld zoals je eerder nog niet hebt gezien!

Verbeterde en vernieuwde systemen

Stort je in de intense gevechten van Company of Heroes, waar klassieke mechanics zijn verbeterd voor een nog diepere strategische ervaring. Met vernieuwde systemen voor dekking, flankering en wapencombinaties biedt het spel innovatieve gevechtsmogelijkheden, waaronder breaching, verticaliteitstactieken en sandbox-gerichte missies.

De toevoeging van Dynamic Campaign Maps zorgt voor een meer herspeelbare campagne-ervaring, waar langetermijnstrategieën van cruciaal belang zijn. Met de Full Tactical Pause-functie kunnen spelers het slagveld pauzeren voor ultieme precisie in hun beslissingen.

Elk gevecht is een verhaal, wat is dat van jou?

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer van Company of Heroes 3!

Productspecificaties

  • Merk: SEGA
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sega
  • EAN: 5055277047420
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PC

Beoordelingen

Gesponsorde producten