COOCK 19-Delige Pannenset – Anti-Aanbak Coating - Ergonomische Handgrepen - Zwart - Inclusief Onderzetters en E-book

4347461
159.00
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Homewellproducts-nl
4,3 Sterren
COOCK 19-Delige Pannenset – Anti-Aanbak Coating - Ergonomische Handgrepen - Zwart - Inclusief Onderzetters en E-book
159.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Coock 19-delige pannenset bestaat uit een uitgebreide reeks aan pannen, die gemaakt zijn met solide, flexibele, aluminium behuizing. De pannen gaan lang mee door de ceramische non-stick bodem en sterke kern van gerecycled aluminium. De Coock pannenset is geschikt voor elk huishouden, doordat het te gebruiken is op gas, keramische, elektrische en inductie kookplaten. De pannenset is vaatwasbestendig en daardoor weer snel schoon. Daarnaast maken de zacht bakelieten handgrepen met ergonomische grip​ de pannen makkelijk hanteerbaar. Zo maak je het koken leuk en makkelijk.

Eigenschappen:

19-Delige pannenset​ Solide & flexibele & aluminium behuizing​ Inclusief 3 handige onderzetters​ Voor gas, keramisch, elektrisch en inductie​ Gemaakt van 3 mm gerecycled aluminium Zacht bakelieten handgrepen PFAS vrij Ceramische non-stick coating Vaatwasbestendig

Inclusief uitgebreid E-book

Ontdek de kracht van (h)eerlijk eten met dit naslagwerk. Dit gratis e-boek van meer dan 100 pagina’s zit boordevol waardevolle informatie, recepten en handige weetjes, zodat je bewust aan de slag kunt gaan met je gezondheid.

Maak het koken leuk

De vraag of koken leuk is of niet wordt vaak bepaald door de kwaliteit van het kookgerei dat je tot je beschikking hebt. Met de pannenset van Coock wordt het koken gegarandeerd weer leuk. Deze pannenset bestaat uit 7 verschillende keramische pannen, waaronder koekenpannen, kookpannen en meer. Waar andere pannen vaak zwaar en onhandig zijn, zijn de pannen van Coock juist heel fijn in gebruik. Dit komt door de aluminium basis en de zacht bakelieten handgrepen met ergonomische grip. Hierdoor kun je zelfs met de grote keramische pannen makkelijk overweg.

Duurzaam in gebruik

Naast de uitstekende kwaliteit van deze pannenset zijn ze ook nog eens duurzaam geproduceerd en in gebruik. De pannen van Coock zijn gemaakt van gerecycled aluminium en gaan daardoor ook heel lang mee. De bodem van de pannen hebben een speciale non-stick parelcoating dat zorgt dat vuil niet aanbakt en de koekenpannen langere tijd hun goede kwaliteit behouden. De verschillende kookpannen en koekenpannen kunnen gebruikt worden op verschillende soorten kookplaten, zoals gas, keramisch, elektrisch en inductie, wat het koken nog eenvoudiger maakt. Ook zorgt dit ervoor dat deze pannenset voor iedereen geschikt is.

Laat de creativiteit stromen

Met de 7 pannen van de Coock pannenset kun je al je creativiteit in de keuken los laten. Van koekenpannen in 3 formaten, tot steelpannen, kookpannen en zelfs een hapjes pan. Je kunt er de meest ingewikkelde gerechten mee klaarmaken. Bij deze pannenset hoort ook een stoommandje en je krijgt er 3 handige onderzetters en 4 nylon kookgerei items bij.

Meegeleverd:

1x Ei Koekenpan [Alleen voor Gas] (14 cm) 2x Koekenpan (20 en 24 cm) 1x Kookpan met glazen deksel (24 cm) 2x Steelpan met glazen deksel (18 en 20 cm) 1x Hapjespan met glazen deksel (26 cm) 3 Handige onderzetters 1x Stoommandje 4x Nylon kookgerei 1x E-book

Productspecificaties

  • Merk: Coock
  • EAN: 8720938482151
  • Type panbodem: Antiaanbaklaag
  • Aantal pannen: 7
  • Hittebestendige handgrepen: Ja
  • Materiaal deksel (pannen): Glas
  • Materiaal handgrepen: Bakeliet
  • Warmtebron: Alle warmtebronnen Elektrisch Halogeen Inductie Gas Keramisch
  • Type anti-aanbaklaag: Keramische laag
  • Met deksel: Ja
  • Materiaal binnenzijde: Keramiek
  • Hittebestendig max. temperatuur (°C): 230
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • PFAS-vrij: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten