Durban/Velora royal grey loungeset - hoekbank - 4-delig

4482967
2159.00
Je kunt 431 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 431 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Durban/Velora royal grey loungeset - hoekbank - 4-delig
2159.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Durban/Velora loungeset - hoekbank - 3-delig

Ontdek onze Durban/Velora loungeset, de sleutel tot ultiem genieten in eigen tuin. Deze 4-delige loungeset is ideaal voor iedereen die in moderne stijl wilt ontspannen. Door de verschillende maten van Velora koffietafels, heb je altijd genoeg ruimte voor de drankjes van al je gasten! De donkere antracietkleur van de Velora loungetafels past perfect bij de Durban loungebank. Door de ronde tafels breekt dit de strakke uitstraling met iets organisch. Een perfecte loungeset voor een moderne tuin! De Durban hoekbank is perfect om lekker op tot rust te komen. Dat komt vooral door de comfortabele en lage zit van de Durban bank. Zie jij jezelf ook al zitten? Bestel dan vandaag online! 

Eigenschappen Durban loungeserie

Geniet van ultieme ontspanning met de onze Durban loungeserie. Het frame is gemaakt van aluminium in antracietkleur. Aluminium wordt veel gebruikt in tuinmeubelen door zijn positieve eigenschappen. Zo is aluminium licht van gewicht, roestbestendig en gaat het lang mee. Zo is het niet alleen een prachtige keuze, ook een duurzame. De armleuningen zijn voorzien van een rope motief. Dit geeft een moderne uitstraling aan deze loungemeubels. Deze serie bestaat onder andere uit loungestoelen, loungebank en een hoekbank. Door de licht grijze kussens ben je voorzien van een heerlijk zitcomfort waardoor je graag gaat zitten. 

Eigenschappen Velora koffietafels

De Velora koffietafels zorgen ervoor dat jouw tuin gelijk anders aanvoelt. Deze koffietafels zijn gemaakt in de kleur 'royal grey' en worden geleverd in 3 verschillende afmetingen. Het antraciete aluminium geeft een stoere uitstraling. De massieve onderkant van de tafels zorgt juist voor een moderne look. In de massieve onderkant zit een split, die voor een unieke uitstraling zorgt. Doordat ervoor aluminium is gekozen als materiaal, zijn deze tafels licht van gewicht. Zo verplaats je ze gemakkelijk door de tuin heen. Dankzij de verschillende afmetingen maak je een speels effect. Het biedt ook de mogelijkheid om met verschillende opstellingen te spelen. 

Deze set bestaat uit: 

1x Durban hoekbank
3x Velora koffietafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097335076040
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 280x220x80 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten