Goliving Opvouwbare Kledingkast - Garderobekast - Kleerkast - Stoffen Vouwkast - Campingkast - Zwart

4455159
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,5 Sterren
Goliving Opvouwbare Kledingkast - Garderobekast - Kleerkast - Stoffen Vouwkast - Campingkast - Zwart
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Goliving opvouwbare kledingkast van stof is een snelle opbergoplossing voor je kleding, die je overal mee naar toe neemt.

Een opvouwbare kledingkast kan een echte oplossing zijn. Deze handige Goliving kledingkast van stof is binnen no-time in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, zónder gereedschap. Perfect als je nog niet weet waar je je kast neer gaat zetten, een simpele garderobe zoekt voor bij het kamperen, of bijvoorbeeld een nette organizer wilt om winter- en zomerkleding gescheiden te houden.

De voordelen op een rijtje

  • Makkelijk monteren en demonteren zonder gereedschap
  • Beschermt je kleding tegen stof, vuil en water
  • Groot formaat met hang- en legruimte
  • Stevige ritsen en klittenband voor gebruiksgemak
  • Lichtgewicht

Geen gereedschap nodig
Een kledingkast monteren of demonteren zal voor niemand een favoriet klusje zijn. Maar het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn, bewijst deze Goliving garderobekast. Het kliksysteem werkt intuïtief, en zelfs met twee linkerhanden zet je deze kast in een mum van tijd in elkaar. Stangen klikken, touwtjes vastknopen, en voilà! Ook uit elkaar halen is zo gedaan.

Groot formaat
Bij veel andere opvouwbare kledingkasten lever je flink in qua bergruimte, maar niet met de Goliving kledingkast. Deze ruime garderobekast is namelijk maar liefst 175 centimeter hoog, 150 centimeter breed en 44 centimeter diep.

Hang- en legruimte
Ook is er gekozen voor een handige combinatie van hang- en legruimte. Van jassen en shirts tot schoenen en accessoires: in de Goliving opvouwbare kledingkast kun je ze allemaal netjes kwijt. Extra mooi meegenomen: je kunt de indeling van de vakken naar eigen inzicht aanpassen. Zo past de kast precies bij jouw wensen.

Stevig ontwerp
De Goliving kledingkast is gemaakt in nette, stevige materialen. Hierdoor hebben ze een flinke draagkracht. De kledingroede kan tot wel 25 kilo aan, en elk van de legplanken is geschikt voor ongeveer 5 kilo. De slipvaste voetjes zorgen dat de kast stevig op z’n plek blijft staan

Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen
Desondanks is de kledingkast makkelijk mee te nemen door de keuze voor lichte materialen. Of je nu een opvouwbare kast zoekt voor op vakantie, voor een verhuizing of voor werk: de Goliving kledingkast neem je makkelijk mee!

Waterdicht
De opvouwbare kledingkast houdt je kleding altijd netjes. Stof en vuil maken zo geen kans meer. En wanneer je de deuren dicht ritst, zijn jouw kledingstukken volledig beschermt tegen vocht en water.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • EAN: 8720938245954
  • Materiaal frame: Metaal
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Canvas
  • Afmeting (cm): 45x150x175 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten