InnovaGoods Fordrops - Multifunctionele Reis Vloeistofdispenser - 4-in-1 - Zwart

4056060
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Kookshoppen
3,1 Sterren
InnovaGoods Fordrops - Multifunctionele Reis Vloeistofdispenser - 4-in-1 - Zwart
25.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van de 4-in-1 Reis-vloeistofdispenser Fordrops van InnovaGoods. Deze innovatieve dispenser is ideaal voor het meenemen van je favoriete schoonmaakartikelen voor bijvoorbeeld het wassen van je auto. Met vier afzonderlijke flessen en een totale capaciteit van 160ml, is deze reisvriendelijke dispenser ook uitgerust met een handige schoonmaak spons en een kijkvenster voor eenvoudige identificatie van de inhoud.


Pluspunten

- Dankzij het 4-in-1 ontwerp kun je diverse vloeistoffen meenemen in één compacte dispenser - Ideaal voor het meenemen van auto wasmiddelen en andere schoonmaakartikelen - Inclusief een handige schoonmaak spons voor gemakkelijk schoonmaken - Voorzien van een kijkvenster voor eenvoudige identificatie van de inhoud - Het anti-leksysteem voorkomt knoeien en lekken


Veelzijdig en Praktisch

De 4-in-1 Reis-vloeistofdispenser Fordrops van InnovaGoods is ontworpen met het oog op functionaliteit en gemak. Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor reizen. Of je nu onderweg bent naar de sportschool of op vakantie gaat, deze dispenser is een must-have voor iedereen die zijn favoriete vloeistoffen bij de hand wil hebben.


Innovatieve Kenmerken

Wat deze dispenser onderscheidt van andere, is het innovatieve 4-in-1 ontwerp. Deze dispenser bevat vier aparte flessen van elk 40ml. Bovendien biedt het kijkvenster een gemakkelijke manier om de naam en hoeveelheid van de uit te schenken vloeistof te zien. Het is handmatig te bedienen en zeer eenvoudig te gebruiken. Je draait eenvoudigweg aan het deksel om het gewenste product te selecteren.


Specificaties

- Materiaal: ABS, PC, PP - Ontwerp: Innovatief en functioneel 4-in-1 - Soort: Multifunctioneel, Herbruikbaar, Verwijderbaar - Vermogen: 4 x 40 ml - Extra's: 4 flessen met dispenser en maatvoering (ml), Selectieve schroefdop, 15 identificatiestickers - Veiligheid: Lek- en morsbestendig - Afmetingen: ong. 6,5 x 16,8 x 6,5 cm - Verpakking: In 24 talen (Nederlands inbegrepen)

Productspecificaties

  • Merk: Innovagoods
  • EAN: 8435527817596
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen

Beoordelingen

Gesponsorde producten