Intex - Zwembadtrap 107 cm & Voetenbad

3912936
70.35
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,4 Sterren
Intex - Zwembadtrap 107 cm & Voetenbad
70.35
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze set van een zwembadtrap & voetenbad is een niet meer te missen accessoire bij uw zwembad. Dit voetenbad is een pré voor uw zwembad om ervoor te zorgen dat deze schoon blijft. Doordat deze vast te maken is aan de trap blijft hij ook nog eens stevig zitten. De bodem van dit voetenbad is voorzien van een antislip laag om uitglijden te voorkomen.

Intex zwembadtrap 107 cm
Deze Intex zwembadtrap is geschikt voor zwembaden met een wandhoogte tot 107 cm. De trap zorgt ervoor dat u en uw kinderen eenvoudig in en uit het zwembad kunnen klimmen. Dankzij de ladder hoeft er niet over de rand van het zwembad geklommen te worden, waardoor het zwembad minder te lijden heeft. De zwembadtrap bestaat uit een sterk gecoat stalen frame met duurzame kunststof treden. Het gecoate stalen frame helpt corrosie te voorkomen en zorgt ervoor dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden. De treden zijn bekleed met anti-slip materiaal zodat je ook met natte voeten zonder uitglijden de ladder op kunt klimmen. Aan de stevige leuningen bovenaan de trap kun je jezelf goed vasthouden. De Intex zwembadtrap kan in elk opzet- en opblaaszwembad worden gezet, zolang de zwembadrand niet hoger is dan 91 cm. De ladder is eenvoudig in elkaar te zetten, zeker met bijgeleverde handleiding.

Geschikt voor bovengrondse zwembaden met een wandhoogte van 91 cm tot 107 cm
Deze zeer stabiele Intex ladder is geschikt voor zwembaden met een wandhoogte van 91 cm tot 107 cm. Hieronder staat een overzicht van de Intex zwembaden waarvoor u deze ladder kunt gebruiken:

Intex Easy set Pools:
- Ø457 x 107 cm

Intex Prism Frame Pools:
- Ø366 x 99 cm
- Ø427 x 107 cm
- Ø457 x 107 cm
- 400 x 200 x 100 cm
- 488 x 244 x 107 cm

Verpakkingsinhoud:
- Zwembadtrap 107 cm
- Voetenbad


Let op! Wanneer de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kunnen deze wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!

Belangrijk!
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en voorschriften op de verpakking

Productspecificaties

  • Merk: Intex
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720574968903

Beoordelingen

Gesponsorde producten