Kabelgoot Uitschuifbaar Zwart Verstelbaar 30 tot 55 cm

4345938
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Kabelgoot Uitschuifbaar Zwart Verstelbaar 30 tot 55 cm
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Transformeer uw werkplek in een geordende oase met onze innovatieve uitschuifbare kabelgoot. Dit geavanceerde kabelmanagementset is dé sleutel tot moeiteloos kabelbeheer, waardoor uw werkruimte altijd opgeruimd en overzichtelijk blijft, zonder gedoe met boren of lijmen. Met een verstelbare lengte van 30 cm tot 55 cm, biedt onze kabelgoot de perfecte oplossing voor het stroomlijnen en organiseren van al uw kabels en snoeren. U kunt erop vertrouwen dat onze kabelgoot met klittenbandclips alles stevig op zijn plaats houdt. Of u nu vanuit huis werkt of op kantoor, onze kabelhouder is de moeiteloze oplossing voor uw kabelbeheerbehoeften.

Uitschuifbaar en aanpasbaar voor elke behoefte
Onze uitschuifbare kabelgoot past zich moeiteloos aan, met een variabele lengte van 30 cm tot 55 cm, waardoor deze geschikt is voor elk bureau. U kunt de lengte aanpassen aan de grootte van uw stekkerdoos of zelfs profiteren van de mogelijkheid om twee kabelgoten van 30 cm te combineren. Bovendien worden zachte pads meegeleverd om ervoor te zorgen dat de kabelgoot zonder krassen wordt bevestigd.

Een veilige en opgeruimde omgeving met onze kabelgoot
Onze kabelgoot oplossing helpt u om al die verwarde kabels van uw computer, tv en andere elektronische apparaten netjes en georganiseerd weg te werken, wat resulteert in een opgeruimde en veilige werkomgeving. De kabelgoot biedt voldoende ruimte voor meerdere stekkerblokken en accessoires.

Geen gedoe met boren of lijmen
Met onze kabelgoot kunt u elk bureau eenvoudig verbeteren zonder gedoe met boren of lijmen. De verstelbare pootjes kunnen moeiteloos onder elk bureau worden geplaatst, en u kunt de schroeven stevig aandraaien om ervoor te zorgen dat alles perfect past.

Robuust en betrouwbaar, met een draagvermogen tot 10 kg
Onze kabelgoot is vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, wat niet alleen licht van gewicht is, maar ook een indrukwekkend draagvermogen van 10 kg biedt. Dit is meer dan voldoende om al uw kabels, stekkerdozen en accessoires veilig en stijlvol onder uw bureau op te bergen. Kies voor de toekomst van kabelbeheer met onze hoogwaardige kabelgoot.

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964702292
  • Kabellengte (cm): 10
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten