Keukengerei houder Zwart Kunststof Messenhouder

4071776
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Keukengerei houder Zwart Kunststof Messenhouder
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb je genoeg van rommelige keukenlades en een overvol aanrecht? Maak kennis met onze keukengerei houder – jouw geheime wapen voor een georganiseerde en stijlvolle keuken. Deze onmisbare toevoeging aan je keukenuitrusting is meer dan alleen een houder; het is een lifestyle upgrade die het koken leuker en efficiënter maakt.

Kwalitatief materiaal voor duurzaamheid
We geloven in het leveren van alleen het beste aan onze klanten. Onze keukengerei houder is vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. Geen compromissen als het gaat om duurzaamheid!

Eenvoudig in gebruik
Geen gedoe meer met overvolle lades waar je moet zoeken naar het juiste keukengerei. Onze houder is ontworpen met het oog op eenvoud en gemak. Al je essentiële keukentools zijn binnen handbereik, klaar om je culinaire creaties tot leven te brengen.

Ruimte voor keukengerei en messen
Onze keukengerei houder biedt niet alleen ruimte voor spatels, lepels en tangen, maar heeft ook speciale gleuven voor je favoriete messen. Dit bespaart niet alleen ruimte in je keuken, maar zorgt er ook voor dat je messen veilig en goed georganiseerd zijn.

Makkelijk schoon te maken
Koken kan rommelig zijn, maar het schoonmaken van onze houder is dat absoluut niet. Dankzij het slimme ontwerp kun je de houder eenvoudig afspoelen onder de kraan. Geen gedoe met ingewikkelde schoonmaakrituelen – je houdt meer tijd over om van je heerlijke maaltijd te genieten.

Opgeruimd aanrecht, serene keukenlades
Zeg vaarwel tegen een rommelig aanrecht en wanordelijke lades. Onze keukengerei houder creëert direct een opgeruimde en georganiseerde uitstraling in je keuken. Het strakke zwarte ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke keukenstijl.

Altijd binnen handbereik
Heb je ooit staan klungelen met lades terwijl je saus overkookte? Met onze houder hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete spatel of garde. Alles heeft zijn eigen plek, zodat je je kunt concentreren op het meesterwerk dat je aan het bereiden bent.

Investeer in orde, gemak en stijl met onze keukengerei houder. Het is niet zomaar een houder; het is een upgrade voor je keukenbeleving. Vergeet de chaos en omarm de orde terwijl je je culinaire vaardigheden perfectioneert.

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 23 cm x 22,5 cm x 10 cm
- Gewicht: 550 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700595
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten