Kocot - Denver boekenkast 120x80cm - wit/eiken

3905390
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De boekenkast Denver op houten, eiken poten, die het moderne design en het minimalisme van de opstelling benadrukken, zal perfect zijn voor eigentijdse interieurs. Meubels uit de Denver-collectie onderscheiden zich door functionaliteit en een passie voor tijdloze esthetiek.

Boekenkast Denver is gemaakt van 18 mm dik meubelplaat in grijs of wit. De boekenkast wordt aangevuld met poten en handgrepen van massief eikenhout, gecoat met ecologische, kleurloze lak. De bovenkant van de boekenkast met een draagvermogen tot 30 kg, gemaakt van hickory-kleurig karton, verwarmt de meubels.

De boekenkast heeft een open ruimte met 3 planken waar je een verzameling boeken of decoraties kunt neerzetten. Daarnaast is het meubel ook voorzien van 3 afsluitbare planken met een draagvermogen tot 5 kg.
De deuren zijn voorzien van verdekte scharnieren voor een snelle montage met een softclose systeem. Voor de veiligheid heeft het rek speciale hoekbeugels om aan de muur te bevestigen, wat de stabiliteit verhoogt.
Voor een intuïtieve en comfortabele montage is een geïllustreerde instructie aan het rek bevestigd.

Productspecificaties

  • Merk: Kocot
  • EAN: 5903282060548

Beoordelingen

Gesponsorde producten