Koffie Capsule CONSCIO - Set van 8 - Gefu

3900849
31.93
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Koffie Capsule CONSCIO - Set van 8 - Gefu
31.93
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Je eigen favoriete koffie in zelfgemaakte herbruikbare capsules voor je Nespresso apparaat. Duurzaam en geldbesparend, maar hoe werkt het eigenlijk? Plaats de trechter op een lege capsule, vul de capsule met je favoriete koffie of espresso poeder door middel van de maatlepel en druk dit aan met de stamper, verzegel de capsule met de zelfklevende aroma zegel en je bent klaar om koffie te zetten. Na gebruik verwijder je eenvoudig de zegel waardoor je de capsule kunt reinigen en direct weer kunt gebruiken. De set is gemaakt van hoogwaardig RVS, kunststof en aluminium. Alle onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser (behalve de aroma zegels).

Inhoud van de set:

Trechter 2 x RVS capsules (ook los verkrijgbaar) Maatlepel met stamper 80 Zelfklevende aroma zegels (ook los verkrijgbaar) 2 x Vervangende afdichtringen Reinigingskam

Pluspunten:

Duurzaam en geldbesparend Je persoonlijke favoriete koffie Vaatwasbestendig

Minpunt:

De zelfklevende aroma zegels zijn eenmalig te gebruiken en kunnen daarom niet in de vaatwasser

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Productspecificaties

  • Merk: Gefu
  • EAN: 4006664127189
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten