LED Spot - GU10 PAR16 - 10 Pack - Velvalux - Dimbaar - 6W 480lm 38D - 860 Helder/Koud Wit 6000K Vervangt 68W

4610329
33.90
F A G
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BES-LED
4,5 Sterren
LED Spot - GU10 PAR16 - 10 Pack - Velvalux - Dimbaar - 6W 480lm 38D - 860 Helder/Koud Wit 6000K Vervangt 68W
33.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In het kort

  • Bespaar tot 85% op energiekosten: Met een verbruik van slechts 6 Watt vervangt deze LED spot een 68 Watt halogeen lamp. Dat is een besparing van 85% op energiekosten.
  • Helder wit licht: Deze LED spot schijnt een helder wit licht van 6000 graden kelvin. Dit is de perfecte lichtkleur voor het verlichten van functionele ruimtes. Denk hierbij aan de keuken, gang of badkamer.
  • Traploos dimbaar: Sluit de LED spot aan op een geschikte LED dimmer en je kunt deze volledig traploos dimmen van 100-0%.
  • 38 graden stralingshoek: Deze stralingshoek zorgt ervoor dat de GU10 LED spot zeer geschikt is voor accentverlichting. Denk hierbij aan het uitlichten van een schilderij of een plant.
  • 1 op 1 vervanging: Geen technische aanpassingen nodig op je huidige armaturen. Deze LED spot vervangt je huidige lichtbron één op één.
  • Geschikt voor buitenverlichting: De spot heeft een IP20 beschermingsklasse. Wanneer je de lamp in een waterdicht armatuur plaatst (zoals een wandlamp), kun je de lichtbron gebruiken voor buitenverlichting en de verlichting van vochtige ruimtes.
  • Tot wel 10 jaar levensduur: Met 25.000 branduren gaat deze LED lamp bij gemiddeld gebruik (250 dagen per jaar, 8 uur per dag) maar liefst 10 jaar mee.
  • Populaire fitting voor inbouw- en opbouwlampen: Door zijn kleine vorm en eenvoudige installatie worden GU10 spots gebruikt voor tal van lampen. Denk aan inbouwspots, opbouwspots en natuurlijk wandlampen.

Beschrijving

Ontdek de veelzijdige en energiebesparende Velvalux LED Spot GU10 PAR16. Deze krachtige LED spot is ontworpen om een helder en koud wit licht van 6000 Kelvin te bieden, ideaal voor functionele ruimtes zoals keukens, gangen en badkamers. Het licht simuleert daglicht, wat zorgt voor een levendige en energieke sfeer.

Deze LED spot is bijzonder energie-efficiënt. Met een verbruik van slechts 6 Watt vervangt hij een 68 Watt halogeenlamp, wat resulteert in een indrukwekkende energiebesparing van 85%. Deze besparing maakt de Velvalux LED Spot niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffectief.

Een van de opvallende kenmerken van deze lamp is de mogelijkheid om traploos te dimmen. Wanneer aangesloten op een geschikte LED dimmer, kunt u de lichtintensiteit soepel aanpassen van volledig helder tot volledig gedimd, waardoor u volledige controle hebt over de verlichting en sfeer in elke ruimte.

De LED spot heeft een stralingshoek van 38 graden, perfect voor accentverlichting. Deze hoek maakt het ideaal voor het uitlichten van specifieke objecten zoals kunstwerken of planten, waardoor ze extra opvallen in uw interieur.

De installatie van deze LED spot is eenvoudig en vereist geen technische aanpassingen aan uw huidige armaturen. De spot is ontworpen voor een 1-op-1 vervanging, waardoor het vervangen van uw bestaande lichtbronnen snel en probleemloos verloopt.

Deze LED spot is ook geschikt voor buitenverlichting. Met een IP20 beschermingsklasse kan het veilig gebruikt worden in vochtige ruimtes en buitenomgevingen, mits geplaatst in een waterdicht armatuur.

Met een levensduur van maar liefst 25.000 branduren, kunt u verwachten dat deze LED lamp bij gemiddeld gebruik (250 dagen per jaar, 8 uur per dag) ongeveer 10 jaar meegaat. Dit maakt het een duurzame en betrouwbare keuze voor zowel thuis als in commerciële omgevingen.

Tot slot is de GU10 fitting van deze LED spot populair vanwege zijn veelzijdigheid en eenvoudige installatie. Het is een uitstekende keuze voor diverse soorten verlichtingstoepassingen, waaronder inbouwspots, opbouwspots en wandlampen.

Kortom, de Velvalux GU10 LED Spot 1 Pack combineert functionaliteit met energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor een breed scala aan verlichtingsbehoeften.

Specificaties:

Technische informatie

Diameter: 50 mm
Hoogte: 53 mm
Vermogen: 6W
Ter vervanging van: 68W
Lichtopbrengst: 480 lumen
Branduren: 25.000 uren
Opwarmtijd: Direct licht
Kleurtemperatuur: 6000K
Aanpasbare kleurtemperatuur: Nee
Lichthoek: 38°
Fitting: GU10
Voedingstype: Netstroom
Voltage: 220-240V
Kleurechtheid: >80
Frequentie: 50/60Hz

Productinformatie

Kleur verlichting: Helder/Koud wit
Vorm: Rond
Type lichtbron meegeleverd: LED
IP waarde: IP20
Dimbaar: Ja
Bedieningswijze: Wanddimmer
Materiaal: Glas

Meer informatie

Garantie: 1 jaar
Keurmerken: CE, RoHS

Tags:
GU10 Lamp.

Productspecificaties

  • Merk: Velvalux
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720986024631
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Fitting: GU10
  • Lichtkleur: Koud wit
  • Dimbaar: Ja
  • Vermogen (Watt): 6.0
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 50 (L)
  • Energielabel (Nieuw): F

Beoordelingen

Gesponsorde producten