LED Spot - GU10 PAR16 - Velvalux - Dimbaar - 6W 480lm 38D - 840 Natuurlijk Wit 4000K Vervangt 68W

4610319
11.49
F A G
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BES-LED
4,5 Sterren
LED Spot - GU10 PAR16 - Velvalux - Dimbaar - 6W 480lm 38D - 840 Natuurlijk Wit 4000K Vervangt 68W
11.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In het kort

  • Bespaar tot 85% op energiekosten: Met een verbruik van slechts 6 Watt vervangt deze LED spot een 68 Watt halogeen lamp. Dat is een besparing van 85% op energiekosten.
  • Neutraal wit licht: Deze LED spot schijnt een helder warm wit licht van 4000 graden kelvin. Dit is de perfecte lichtkleur voor het verlichten van functionele ruimtes. Denk hierbij aan de keuken, gang of badkamer.
  • Traploos dimbaar: Sluit de LED spot aan op een geschikte LED dimmer en je kunt deze volledig traploos dimmen van 100-0%.
  • 38 graden stralingshoek: Deze stralingshoek zorgt ervoor dat de GU10 LED spot zeer geschikt is voor accentverlichting. Denk hierbij aan het uitlichten van een schilderij of een plant.
  • 1 op 1 vervanging: Geen technische aanpassingen nodig op je huidige armaturen. Deze LED spot vervangt je huidige lichtbron één op één.
  • Geschikt voor buitenverlichting: De spot heeft een IP20 beschermingsklasse. Wanneer je de lamp in een waterdicht armatuur plaatst (zoals een wandlamp), kun je de lichtbron gebruiken voor buitenverlichting en de verlichting van vochtige ruimtes.
  • Tot wel 10 jaar levensduur: Met 25.000 branduren gaat deze LED lamp bij gemiddeld gebruik (250 dagen per jaar, 8 uur per dag) maar liefst 10 jaar mee.
  • Populaire fitting voor inbouw- en opbouwlampen: Door zijn kleine vorm en eenvoudige installatie worden GU10 spots gebruikt voor tal van lampen. Denk aan inbouwspots, opbouwspots en natuurlijk wandlampen.

Beschrijving

De Velvalux LED Spot GU10 PAR16 is een geavanceerde en energie-efficiënte verlichtingsoplossing die perfect is voor zowel thuis als professioneel gebruik. Deze LED spot, met een lichtopbrengst van 6W en 480 lumen, is specifiek ontworpen om een 68W halogeenlamp te vervangen, waardoor u tot 85% op uw energiekosten kunt besparen.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze LED spot is zijn neutraal witte licht van 4000 Kelvin. Dit heldere, natuurlijke witte licht is ideaal voor functionele ruimtes zoals keukens, gangen en badkamers, waar heldere en duidelijke verlichting nodig is.

De lamp is traploos dimbaar, wat betekent dat u de lichtintensiteit van 100% tot 0% kunt aanpassen door de LED spot op een geschikte LED dimmer aan te sluiten. Deze functie biedt uitzonderlijke flexibiliteit en controle over de sfeer in elke kamer.

De 38 graden stralingshoek maakt de Velvalux LED Spot perfect voor accentverlichting. Het is ideaal voor het uitlichten van kunstwerken, planten of andere belangrijke kenmerken in uw huis of kantoor.

Deze LED spot is ontworpen voor eenvoudige en directe vervanging van uw huidige lichtbronnen, zonder dat technische aanpassingen nodig zijn. Dit zorgt voor een probleemloze installatie in uw bestaande armaturen.

Bovendien is de Velvalux LED Spot geschikt voor buitenverlichting dankzij de IP20 beschermingsklasse. Wanneer geplaatst in een waterdicht armatuur, zoals een wandlamp, is het ideaal voor het verlichten van buitenruimtes en vochtige gebieden.

De LED lamp biedt een indrukwekkende levensduur van maar liefst 25.000 uur. Bij gemiddeld gebruik (250 dagen per jaar, 8 uur per dag) gaat de lamp ongeveer 10 jaar mee.

Tot slot is de GU10 fitting van deze LED spot populair vanwege zijn veelzijdigheid en eenvoudige installatie, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan verlichtingstoepassingen, zoals inbouwspots, opbouwspots en wandlampen.

Samengevat combineert de Velvalux GU10 LED Spot efficiëntie, veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel residentiële als commerciële verlichting.

Specificaties:

Technische informatie

Diameter: 50 mm
Hoogte: 53 mm
Vermogen: 6W
Ter vervanging van: 68W
Lichtopbrengst: 480 lumen
Branduren: 25.000 uren
Opwarmtijd: Direct licht
Kleurtemperatuur: 4000K
Aanpasbare kleurtemperatuur: Nee
Lichthoek: 38°
Fitting: GU10
Voedingstype: Netstroom
Voltage: 220-240V
Kleurechtheid: >80
Frequentie: 50/60Hz

Productinformatie

Kleur verlichting: Natuurlijk wit
Vorm: Rond
Type lichtbron meegeleverd: LED
IP waarde: IP20
Dimbaar: Ja
Bedieningswijze: Wanddimmer
Materiaal: Glas

Meer informatie

Garantie: 1 jaar
Keurmerken: CE, RoHS

Tags:
GU10 Lamp.

Productspecificaties

  • Merk: Velvalux
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720986024204
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Fitting: GU10
  • Lichtkleur: Neutraal wit
  • Dimbaar: Ja
  • Vermogen (Watt): 6.0
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 50 (L)
  • Energielabel (Nieuw): F

Beoordelingen

Gesponsorde producten