MasterClass - Schilmes 9cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Paring Knife - MasterClass Tipless

3987497
16.60
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
MasterClass - Schilmes 9cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Paring Knife - MasterClass Tipless
16.60
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare paringmes voor het schillen en snijden van diverse ingrediënten? Kijk niet verder dan het MasterClass Tipless 9cm Paring Knife, oftewel schilmes. Dit mes is ontworpen met een afgeronde, stompe punt in plaats van een scherpe punt, waardoor het de veiligheid in je keuken vergroot. Het mes snijdt net zo efficiënt als een regulier mes, dankzij het hoogwaardige roestvrijstalen lemmet en de precisiegeslepen snijkant. Hiermee kun je moeiteloos verse groenten en fruit bereiden. Het bijzondere aan dit mes is de speciaal ontworpen afgeronde punt, die bijdraagt aan een veiligere keukenomgeving. Het wordt geleverd met een garantie van 25 jaar, waardoor je verzekerd bent van de duurzaamheid en kwaliteit.

Pluspunten:

  • Veiligheid: Het afgeronde, stompe puntontwerp van het mes vermindert het risico op ongelukken en snijwonden, waardoor het een veilige keuze is voor zowel ervaren koks als beginners in de keuken.
  • Kwaliteit en prestaties: Het mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een precisiegeslepen snijkant, waardoor het moeiteloos door verschillende ingrediënten snijdt en lang meegaat.
  • Veelzijdigheid: Dit paringmes is geschikt voor het schillen, snijden en precisiewerk bij het bereiden van een breed scala aan groenten, fruit en andere ingrediënten. Het is een onmisbaar hulpmiddel in de keuken.

Minpunt:

  • Beperkte lengte: Met een lengte van 9 cm is dit mes meer geschikt voor kleinere taken en fijner snijwerk. Voor grotere stukken voedsel of taken waarbij een langer mes nodig is, kan een groter mes meer geschikt zijn.

Let op: Ondanks de zorgvuldige afwerking van het mes, moet je altijd voorzichtig zijn bij het hanteren ervan en zorgen voor een veilig gebruik in de keuken.

MasterClass

Heb je altijd al een meester in de keuken willen worden, maar ontbrak het nog aan de juiste artikelen? Say no more, want met de prachtige artikelen van Masterclass ben je verzekerd van een waanzinnige kook- of bakervaring. Award gewonnen bak- en taartvormen, bakaccessoires en zeer handig keukengerei maken onderdeel uit van dit oerdegelijke merk en beschikken bovendien over een zeer prettige garantie welke op kan lopen tot maar liefst 20 jaar, afhankelijk van het artikel. Met meer dan 600 deluxe artikelen, is Masterclass met recht een merk met een gouden randje te noemen!

Productspecificaties

  • Merk: Masterclass
  • Garantietermijn: 25 jaar
  • EAN: 5057982054991
  • Type handgreep / handgrepen: Ergonomisch
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 20x2x1,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten