MaxxPet Benchhoes - benchhoezen- Benchcover - cover voor hondenbench - 50x30x36cm

4570626
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxxTools
4 Sterren
MaxxPet Benchhoes - benchhoezen- Benchcover - cover voor hondenbench - 50x30x36cm
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geef je harige vriend het comfort en de bescherming die ze verdienen met de MaxxPet Benchhoes. Deze hoogwaardige beschermhoes is speciaal ontworpen om de levensduur van je hondenbench te verlengen en tegelijkertijd een gezellige en veilige ruimte voor je hond te creëren. Met de MaxxPet Benchhoes zorg je ervoor dat je hond zich altijd op zijn gemak voelt, terwijl je tegelijkertijd je kostbare bench beschermt tegen slijtage en vuil.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Perfecte Pasvorm: Met afmetingen van 50x30x36 cm is deze benchhoes speciaal ontworpen voor hondenbenches van vergelijkbare grootte. De hoes past naadloos om de bench en zorgt voor een comfortabele en knusse ruimte voor je hond.

  2. Bescherming en Duurzaamheid: De MaxxPet Benchhoes beschermt je hondenbench tegen krassen, vuil en andere dagelijkse slijtage. Het duurzame materiaal is bestand tegen hondennagels en morsingen, waardoor je bench er langer als nieuw uit blijft zien.

  3. Gemakkelijk te Reinigen: Het waterbestendige en gemakkelijk afneembare materiaal maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Of het nu gaat om een kleine knoeipartij of een modderige pootafdruk, je kunt de hoes eenvoudig afnemen en schoonmaken zonder gedoe.

  4. Cozy Comfort: De zachte en pluche textuur van de benchhoes zorgt voor een comfortabele en gezellige omgeving voor je hond. Het creëert een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor je hond zich op zijn gemak voelt, zelfs als je niet in de buurt bent.

  5. Eenvoudige Installatie: Dankzij het elastische ontwerp is het aanbrengen van de MaxxPet Benchhoes een fluitje van een cent. Trek de hoes gewoon over de bench en je bent klaar om te gaan.

  6. Stijlvol Ontwerp: Met een tijdloos ontwerp en neutrale kleuren past deze benchhoes moeiteloos bij je interieur. Het voegt een vleugje stijl toe aan de leefruimte van je hond.

Bescherm je hondenbench en creëer een comfortabele plek voor je trouwe metgezel met de MaxxPet Benchhoes. Of het nu gaat om rusttijd, dutjes of gewoon een veilige ruimte voor je hond om te ontspannen, deze hoes zorgt ervoor dat zowel jij als je hond kunnen genieten van een zorgeloze en knusse ervaring.

Productspecificaties

  • Merk: MaxxPet
  • EAN: 5407010880779
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 50x30x36 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten