Medion Erazer Supporter P12 Gaming Muis - Computermuis - Programmeerbare Knoppen - Computer Muis Bedraad - Zwart met

3677699
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
Medion Erazer Supporter P12 Gaming Muis - Computermuis - Programmeerbare Knoppen - Computer Muis Bedraad - Zwart met
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

MEDION ERAZER Supporter P12 Gaming Muis: De Sleutel tot Professioneel Gamerschap

Stap in de wereld van professioneel gamen met de MEDION ERAZER Supporter P12 gaming muis, ontworpen om je gamingervaring naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn de top 5 redenen waarom je deze gamingmuis moet hebben:

Belangrijkste Kenmerken:

Uiterste Nauwkeurigheid: De 5000 DPI Pixart PMW 3325 optische sensor zorgt voor een snelle en responsieve tracking, cruciaal voor nauwkeurige gameplay. Duurzame OMRON-switches: De knoppen zijn ontworpen voor langdurig gebruik en kunnen tot tien miljoen klikken weerstaan, waardoor je betrouwbaarheid en duurzaamheid krijgt. Programmeerbare Knoppen: Met zeven programmeerbare knoppen en een DPI-schakelaar kun je de muis aanpassen aan je speelstijl en voorkeuren. RGB-verlichting: Personaliseer je gaming setup met kleurrijke RGB-verlichting die synchroniseert met je spelomgeving. Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort, zelfs tijdens lange gamesessies, en biedt optimale grip en controle.

De MEDION ERAZER Supporter P12 gaming muis biedt een maximale DPI van 5000, een maximale snelheid van 250 IPS, een maximale acceleratie van 20 G en een pollingsnelheid van 1000 Hz. Deze specificaties garanderen een soepele en responsieve gameplay, zonder vertragingen of haperingen.

Met de bijgeleverde ERAZER-software kun je de instellingen van de muis aanpassen aan je voorkeuren, zoals het toewijzen van functies aan de programmeerbare knoppen en het aanpassen van de RGB-verlichting.

Kortom, als je op zoek bent naar een gamingmuis die precisie, duurzaamheid en aanpasbaarheid biedt, is de MEDION ERAZER Supporter P12 de juiste keuze voor jouw gaming avonturen.

Specificaties:

Optische sensor met 5000 DPI Duurzame OMRON-switches Zeven programmeerbare knoppen RGB-verlichting Ergonomisch ontwerp voor comfort ERAZER-software voor aanpassingen Afmetingen: 67,4 mm x 42,3 mm x 124,5 mm Gewicht: 125g

Met de MEDION ERAZER Supporter P12 gaming muis ben jij klaar om te spelen als een professional en je gamingprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.


Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275183047
  • Platform: PC
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 12,45x6,74x4,23 (LxBxH)
  • Energiebron: Netstroom

Beoordelingen

Gesponsorde producten