NÖRDIC VAC-002 Draadloze steelstofzuiger - 18.5W - Zakloos - Roségoud

4426810
87.99 82.95
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Deltaco
4,5 Sterren
NÖRDIC VAC-002 Draadloze steelstofzuiger - 18.5W - Zakloos - Roségoud
87.99 82.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Draadloze stofzuiger zonder zak met handheld modus

Ervaar het gemak van draadloos stofzuigen zonder compromissen met de Nördic VAC-002 Draadloze Steelstofzuiger. Met zijn krachtige cycloon-opvangsysteem en handige handheld modus is dit Zweedse meesterwerk de ideale metgezel voor moeiteloos schoonmaken. Ontdek hieronder waarom de Nördic VAC-002 uw volgende stofzuiger moet zijn.


Voordelen - Geniet van volledige bewegingsvrijheid dankzij het draadloze ontwerp, waardoor u zich kunt verplaatsen zonder last te hebben van een kabel die blijft hangen. - Geen gedoe meer met stofzuigzakken dankzij het cycloon-opvangsysteem, dat krachtig stof en vuil opvangt voor een grondige reiniging. - Met de handige 2-in-1 functionaliteit kunt u eenvoudig schakelen tussen de handheld modus voor snelle opruimklussen en de vloerzuiger modus voor uitgebreidere reinigingstaken.
Handheld Modus voor snelle opruimklussen - Schakel eenvoudig tussen de handheld modus voor snelle opruimklussen en de vloerzuiger modus voor uitgebreidere schoonmaaktaken, zodat u voor elke situatie de juiste reinigingsmethode bij de hand heeft.
Gemakkelijk in gebruik - Het opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de stofzuiger om te bouwen voor vloerreiniging, waardoor u zelfs de moeilijk bereikbare plekken in uw huis kunt reinigen. - Met een afneembaar systeem en een stofcapaciteit van 0,8L kunt u langer doorwerken zonder onderbrekingen, terwijl het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik.
Oplaadbaar en efficiënt - De 2000 mAh oplaadbare lithiumbatterij biedt voldoende vermogen voor uitgebreide schoonmaaksessies, zodat u het hele huis rond kunt gaan zonder te hoeven stoppen om op te laden. - De oprolbare borstel verhoogt de efficiëntie van de stofafzuiging, waardoor u moeiteloos stof en vuil kunt verwijderen van verschillende oppervlakken.
Kenmerken - 2-in-1 handheld en vloerzuiger voor veelzijdig gebruik. - Afmetingen (BxDxH): 26 x 18 x 116 cm, Gewicht: 2,4 kg. - Inclusief borstelkop voor vloer, netadapter en handleiding voor direct gebruik uit de doos.
Specificaties - Oplaadbare lithiumbatterij: 2000 mAh - Kracht: 150W Motor - Capaciteit stofopvangbak: 0,8L - Afmetingen (BxDxH): 26 x 18 x 116 cm - Geluid: <82dB - Gewicht: 2,4 kg
Met de Nördic VAC-002 Draadloze Steelstofzuiger haalt u een krachtige en veelzijdige schoonmaakoplossing in huis die uw dagelijkse schoonmaakroutine vereenvoudigt en verbetert.
Het pakket bevat: Luxe giftbox met stofzuiger, borstelkop voor vloer, netadapter en handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Nördic
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7333048038029
  • Geluidsniveau (db): 82
  • Parkeersysteem: Ja
  • Oplaadindicator: Ja
  • Kleur: Goudkleurig
  • Afmeting (cm): 18x26x116 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2400.0
  • Voltage: 18.5
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 30
  • Inclusief geintegreerde kruimelzuiger: Ja
  • Geschikt voor type vloer: Alle vloertypen

Beoordelingen

Gesponsorde producten