Oliva's - Afvalbakje - gft afvalbakje - Compostbakje aanrecht met deksel en binnenbakje - 3L

4362804
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Afvalbakje - gft afvalbakje - Compostbakje aanrecht met deksel en binnenbakje - 3L
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Milieubewust en functioneel: Oliva's 3-liter GFT Compostbakje. Een groenere levensstijl begint met kleine, maar belangrijke stappen, en het Oliva's gft afvalbakje is de perfecte metgezel op je duurzame reis. Met een handige inhoud van 3 liter en een scala aan doordachte functies, maakt dit bakje het scheiden van organisch afval moeiteloos en hygiënisch.


Deksel
Ontworpen om jouw keuken te verrijken en de impact op het milieu te verminderen, komt dit compostbakje met een afneembare deksel. Hierdoor blijven ongewenste geurtjes en fruitvliegjes buiten, terwijl je eenvoudig jouw groente-, fruit- en tuinafval kunt verzamelen. De deksel sluit strak, waardoor je keuken schoon en fris blijft.


Vochtdoorlatend binnenbakje
Het aanrecht afvalbakje van Oliva's gaat nog een stap verder met zijn vochtdoorlatende binnenemmer. Dit slimme ontwerp voorkomt dat overtollig vocht zich ophoopt en zorgt ervoor dat jouw compost de juiste vochtigheid behoudt. Het resultaat? Een ideale omgeving voor de afbraak van organisch materiaal zonder rottende geuren.


Vaatwasbestendig
Hygiëne is van het grootste belang, en daarom is dit bakje vaatwasmachinebestendig. Na het legen van jouw compost in de groene container, kun je het bakje eenvoud de vaatwasser plaatsen voor een grondige reiniging, waardoor het altijd klaar is voor de volgende ronde van composteren.
Kies voor een groenere, schonere toekomst met het Oliva's 3-liter GFT Compostbakje. Dankzij de afneembare deksel, vochtdoorlatende binnenbakje en vaatwasmachinebestendigheid is het jouw betrouwbare metgezel op de weg naar duurzaamheid.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275309
  • Inhoud in liters: 3.0
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 18,5x16,8x17,3 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 600.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten