Oliva's - Keukengerei set met houder - Keukenset met o.a. spatels en opscheplepels - 8 delig - Hout

4362809
51.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Keukengerei set met houder - Keukenset met o.a. spatels en opscheplepels - 8 delig - Hout
51.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een stijlvolle en functionele 8-delige houten kookgerei set van Oliva's. Deze met zorg ontworpen en met de hand gemaakte set biedt alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze kookervaring, terwijl het de natuurlijke schoonheid van teakhout naar je keuken brengt. Elk stuk in deze set is gemaakt van hoogwaardig teakhout, bekend om zijn duurzaamheid en prachtige nerven. Het warme, rijke patroon van teakhout voegt een vleugje verfijning toe aan je keuken en maakt van koken een plezierige ervaring.


Warmtebestendig Teakhout staat bekend om zijn natuurlijke weerstand tegen hitte. Het kookgerei blijft stevig en intact, zelfs bij blootstelling aan hoge temperaturen, waardoor het veilig is om te gebruiken tijdens het koken. Bovendien is teakhout niet-ontvlambaar, wat extra gemoedsrust biedt tijdens het hanteren van hete pannen en gerechten.


Krasvrij Of je nu kookt op delicate antiaanbakpannen of hoogwaardige roestvrijstalen kookgerei, de teakhouten kookgerei set van Oliva's biedt de perfecte aanvulling op jouw keukenarsenaal. Het zachte teakhout beschermt de oppervlakken van je pannen, zodat je met een gerust hart kunt koken zonder je zorgen te maken over beschadigingen aan je kookgerei. Dankzij het gladde oppervlak van het teakhout glijden de kookgerei stukken moeiteloos over verschillende oppervlakken zonder sporen achter te laten.


Inhoud Wokspatel De wokspatel heeft een brede en platte vorm, waardoor het ideaal is voor het omscheppen en roerbakken van je favoriete gerechten in een wok of koekenpan. Bakspatel De bakspatel is voorzien van een afgerond lemmet, perfect voor het keren van pannenkoeken, omeletten en andere lekkernijen in je bakpan. Soeplepel De soeplepel is ontworpen om royale porties soep, bouillon of stoofschotels te serveren. Het diepe lepelblad maakt het scheppen van vloeistoffen en ingrediënten gemakkelijk en knoeivrij. Saladelepel De saladelepel is voorzien van een brede en ondiepe lepelkom, perfect voor het opscheppen en serveren van heerlijke salades zonder de ingrediënten te pletten. Opscheplepel De opschep- of serveerlepel is ideaal voor het opscheppen en serveren van bijgerechten, groenten en sauzen met gemak en precisie. Schuimspaan Met de schuimspaan kun je overtollige vloeistoffen zoals schuim of olie van je gerechten scheppen, waardoor je gerechten op de perfecte consistentie blijven. RijstlepelDe rijstlepel heeft een speciale vorm die het eenvoudig maakt om rijst en andere korrelige gerechten gelijkmatig te serveren zonder ze te pletten. Houder De set wordt geleverd met een handige houder om je kookgerei netjes en georganiseerd op te bergen. De houder biedt niet alleen een opgeruimde aanblik van je keuken, maar zorgt er ook voor dat je kookgerei binnen handbereik is wanneer je het nodig hebt.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275484
  • Ophangring: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Teakhout
  • Afmeting (cm): 40 (L)

Beoordelingen

Gesponsorde producten