Opbergzak XXL Dekbed Grijs 70 x 50 x 30 cm

4071867
32.50
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Opbergzak XXL Dekbed Grijs 70 x 50 x 30 cm
32.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je het zat om je dekbedden en kleding kriskras door je kast te proppen? Wil je een handige manier om ruimte te besparen en je spullen geordend te houden? Zoek niet verder! Onze opbergzak voor dekbedden in stijlvol grijs is hier om je te helpen. Met een reeks onmiskenbare voordelen, is dit jouw antwoord op een opgeruimde en gestructureerde leefomgeving.

Kwalitatief materiaal voor duurzaamheid
Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik. De opbergzak beschermt je dekbed en kleding tegen stof, vocht en andere elementen, waardoor je waardevolle spullen in topconditie blijven.

Eenvoudig in gebruik, groots in resultaat
Geen gedoe meer met lastige ritsen en onhandige opbergoplossingen! Onze opbergzak voor dekbedden is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met een brede opening en een soepele ritssluiting glijdt je dekbed moeiteloos in de zak. Bespaar tijd en geniet van de resultaten.

Ruimte voor al je behoeften
Met een royale inhoud van 85 liter is er voldoende ruimte voor niet alleen je dekbed, maar ook voor extra kledingstukken. Deze opbergzak is perfect voor seizoensgebonden kledingwisselingen, extra dekens en meer. Zeg vaarwel tegen overvolle kasten en hallo tegen georganiseerde pracht.

Waterbestendig
Of het nu gaat om onverwachte morsingen of vochtige omstandigheden, je kunt gerust zijn. Onze opbergzak is waterbestendig, waardoor je waardevolle spullen beschermd blijven tegen mogelijke waterschade.

Stevigheid in handvatten
De handvatten van onze opbergzak zijn met precisie dubbel gestikt. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt tillen en dragen, zelfs als de zak vol zit. Vertrouw op de stevigheid van onze opbergzak, zowel bij het verplaatsen als bij het opbergen.

Multifunctioneel voor diverse toepassingen
Waarom zou je je beperken tot alleen het opbergen van dekbedden? Deze veelzijdige opbergzak kan ook dienen als een handige oplossing voor het organiseren van kleding, dekens, lakens en meer. Jouw creativiteit kent geen grenzen met deze zak die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

Dus, als je op zoek bent naar een slimme manier om ruimte te besparen, je spullen te beschermen en je omgeving georganiseerd te houden, is onze grijze opbergzak voor dekbedden de perfecte keuze voor jou. Profiteer van de voordelen van kwalitatief materiaal, eenvoudig gebruik, ruime capaciteit, waterbestendigheid, stevige handvatten en multifunctionaliteit - allemaal verpakt in één stijlvolle zak.

Specificaties:
- Kleur: Grijs
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 70 cm x 50 cm x 30 cm
- Gewicht: 400 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700656
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vorm: Rechthoekig
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Polypropyleen Textiel
  • Afmeting (cm): 70x30x50 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten