Opvouwbare Toiletsteun

3996917
198.00
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Opvouwbare Toiletsteun
198.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Een handige toiletsteun voor extra ondersteuning tijdens het gebruik van het toilet. De opvouwbare en in hoogte verstelbare toiletsteun is gemakkelijk te plaatsen en op te bergen. In dit artikel bespreken we de kenmerken van deze toiletsteun en hoe deze jou kan helpen tijdens dagelijkse activiteiten.

Comfortabele ondersteuning

De toiletsteun is voorzien van comfortabele zachte armsteunen, die ondersteuning bieden bij het opstaan van het toilet. Daarnaast zorgt de voetsteun ervoor dat het frame stabiel blijft staan tijdens het opstaan en gaan zitten. Hierdoor voel je je veilig en zelfverzekerd bij het gebruik van het toilet.

Handig in gebruik

De toiletsteun is opvouwbaar en in hoogte verstelbaar, wat hem gemakkelijk te gebruiken maakt. Bovendien kan de toiletsteun na gebruik eenvoudig opgeborgen worden door zijn compacte formaat. De draagtas is los verkrijgbaar en zorgt ervoor dat je de toiletsteun gemakkelijk mee kunt nemen, bijvoorbeeld op vakantie.

Duurzaam en stevig

Het frame van de toiletsteun is gemaakt van plastic gecoat staal, wat zorgt voor een duurzaam en stevig product. De toiletsteun heeft een breedte van 51 cm en een verstelbare hoogte van 62-74 cm. De diepte van de toiletsteun is 53 cm. In opgevouwen stand heeft de toiletsteun een hoogte van 74 cm, een breedte van 59 cm en een diepte van 19 cm.

Kortom, de opvouwbare en in hoogte verstelbare toiletsteun biedt een handige en veilige oplossing voor extra ondersteuning tijdens het gebruik van het toilet. Met zijn comfortabele armsteunen, handige opvouwbare ontwerp en stevige materiaal is dit een onmisbaar hulpmiddel in huis.

Maximaal gebruikersgewicht 127 kg
Productgewicht 5,5 kg

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 5050996025780
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten