trends van Blokker

Kies de pan die bij jou past

Op zoek naar een nieuwe pan? De keuze is enorm en het kan lastig zijn om de juiste te vinden. Let op de grootte, materiaal, warmtegeleiding en onderhoud. Gelukkig zijn er pannen voor elk gerecht en kookstijl. Neem de tijd om onderzoek te doen en kies de pan die bij jouw behoeften past. Heb je hulp nodig? Start dan nu onze keuzehulp

Welke soort pannen zijn er?

Blokker helpt

Welk formaat pan heb je nodig? 

Pannen met diameter van 20 cm

Pannen met diameter van 24 cm

Pannen met diameter van 28 cm

Pannen met diameter van 30 cm

Pannen met diameter van 32 cm

Op welke warmtebron kook je? 

Al onze pannen zijn geschikt voor warmtebronnen van gas, electrisch, halogeen en keramisch. 

Voor een inductiekookplaat is een pan nodig met een magnetische bodem. 

Let op:

De diameter van een pan moet gelijk zijn aan de diameter op inductieplaat.

Als een pan eerder op gas is gebruikt kan deze niet meer gebruikt op inductie.

Welke coating heeft je voorkeur? 

Standaard anti-aanbaklaag

  • langdurigere anti-aanbak functie
  • bakken met weinig boter of olie
  • gemakkelijk schoon te maken 

Keramisch anti-aanbaklaag

  • goede anti-aanbak functie
  • gemaakt van natuurlijke materialen (vrij van PFAS)
  • betere krasbestendigheid
  • en knapperiger bakresultaat 

Onderhoudtips 

  • Vermijd het gebruik van metalen spatels. 
  • Laat je pan afkoelen voordat je deze schoonmaakt. Zet een hete pan nooit onder een koude kraan. 
  • De eigenschappen van de anti-aanbaklaag blijven langer behouden als de pan met de hand wordt afgewassen. 
  • Stapel je pannen met pannenbeschermers.
  • Voorkom oververhitting, verwarm een pan langzaam op.
Blokker helpt.