Pledge - Meubelolie met Cederolie - Onderhoudsmiddel 250 ml - Set van 6

4056146
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Pledge - Meubelolie met Cederolie - Onderhoudsmiddel 250 ml - Set van 6
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Trakteer je houten meubels op een verfrissende en revitaliserende ervaring met de luxe 6x Pledge Meubelolie met Cederolie 250 ml. Deze hoogwaardige meubelolie, verrijkt met cederolie, is speciaal ontwikkeld om houten meubelen in zowel tuin als interieur grondig te reinigen en te herstellen. Of het nu gaat om licht of donker hout, gelakt of ongelakt, elk houten oppervlak krijgt een prachtig verfraaid uiterlijk en een natuurlijke glans terug. De Pledge meubelolie is net zo gemakkelijk te gebruiken als je auto wassen, je hebt alleen je favoriete schoonmaakartikelen en een schoonmaak spons nodig.


Pluspunten

- Geschikt voor zowel licht als donker hout - Kan gebruikt worden op gelakt en ongelakt hout - Geeft houten meubels een verfraaid uiterlijk en een natuurlijke glans - Reinigt en herstelt grondig - Verrijkt met cederolie voor extra voeding van het hout


Gebruik

Het gebruik van Pledge Meubelolie met Cederolie is net zo gemakkelijk als het wassen van je auto. Druk de dop in en draai deze tegelijkertijd naar links om de olie vrij te geven. Doe de olie op een schoonmaak spons en maak ronddraaiende bewegingen op het hout. Zorg ervoor dat de spons niet pluist. Veeg het oppervlak vervolgens direct na met een schone doek. Wij adviseren de olie altijd eerst op een onopvallende plaats te proberen.


Veiligheid

Lees de voorzorgsmaatregelen op de achterkant van de verpakking zorgvuldig door voordat je de Pledge Meubelolie met Cederolie gebruikt.


Specificaties

- Inhoud: 6 flessen van 250 ml - Gebruik: Reinigen en herstellen van houten meubels - Geschikt voor: Licht en donker hout, gelakt en ongelakt hout - Ingrediënten: Verrijkt met cederolie - Toepassing: Zowel voor binnen- als buitenmeubels - Veiligheidsinstructies: Lees voor gebruik de voorzorgsmaatregelen op de verpakking. Probeer de olie altijd eerst uit op een onopvallende plaats.

Productspecificaties

  • Merk: Pledge
  • EAN: 5000204693805

Beoordelingen

Gesponsorde producten