Premium PAUDIN D1 Koksmes - TÜV gecertificeerd voedselveilig - Ongeëvenaarde Snijprestaties voor de Veeleisende Chefkok

4531496
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Premium PAUDIN D1 Koksmes - TÜV gecertificeerd voedselveilig - Ongeëvenaarde Snijprestaties voor de Veeleisende Chefkok
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het ultieme keukengeheim met ons meesterlijke koksmes!


Ben je op zoek naar het perfecte koksmes dat jouw culinaire avonturen naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Ons hoogwaardige koksmes is de ultieme metgezel voor iedere gepassioneerde chef-kok en kookliefhebber.

Met dit koksmes in handen zul je moeiteloos elke snijtaak aankunnen. Dankzij het scherpe lemmet van roestvast staal glijdt het mes soepel door vlees, groenten, fruit en kruiden. Je zult versteld staan van de precisie, snelheid en souplesse waarmee je ingrediënten kunt snijden. Van het bereiden van smakelijke stoofpotjes tot het creëren van prachtige julienne-salades, dit koksmes is een absolute gamechanger in de keuken.


Onze klanten zijn dolenthousiast over de ergonomische handgreep van dit mes. Hij ligt perfect in de hand en biedt ultiem comfort, zelfs bij langdurig gebruik. Je zult merken dat je moeiteloos en met volledige controle kunt werken, waardoor je gerechten nog mooier worden. Het koksmes is ook uitgebalanceerd voor optimale wendbaarheid, waardoor je met gemak professionele snijtechnieken kunt toepassen.


Dit mes is niet alleen een geweldige aanwinst voor je eigen keuken, maar ook het perfecte cadeau voor elke kookliefhebber. Of je nu een hobbykok bent die graag nieuwe recepten uitprobeert of een ervaren chef-kok die de hoogste kwaliteit eist, dit koksmes zal je verwachtingen overtreffen.


Bestel nu ons koksmes en ontdek zelf waarom het de favoriet is van duizenden tevreden klanten. Wacht niet langer en verrijk je kookervaring met dit meesterlijke keukeninstrument. Voeg het koksmes vandaag nog toe aan je winkelmandje en word de chef waar je altijd van gedroomd hebt!


PAUDIN Koksmes

  • Allround koksmes volgens Duits design
  • Full-Tang design
  • Hoogwaardig Carbonstaal
  • Hardheid van 58-60 HRC
  • Ergonomisch en antislip G10 glasvezel geklonken handvat
  • Japans handgeslepen in een hoek van 14-16 graden
  • Gehard met vloeibare stikstof
  • Vlijmscherp
  • Lemmet van 20 cm
  • Niet te zwaar en goed gebalanceerd
  • Zeer hoog kwalitatief keukenmes


Onderhoud

Ondanks dat een PAUDIN mes in de basis geschikt is voor het gebruik in een vaatwasser raden wij toch ten zeerste het gebruik ervan af. Een langdurige warme, vuile en natte omgeving is nu eenmaal niet het beste voor een mes. Voor een lange levensduur bevelen wij derhalve aan om het koksmes met de hand af te wassen en direct te drogen. Ondanks het zeer hoge carbon gehalte dient het mes altijd goed droog opgeborgen te worden om alsnog kleine roestvlekjes te voorkomen.

Bewaar uw koksmes bij voorkeur in een messenblok, op een magnetische strip of zelfs terug in de geschenkdoos. Laat het mes nooit rondslingeren in de besteklade, aangezien de kans bestaat dat het mes bot zal worden door het continue botsen met andere messen. Om diezelfde reden raden wij ook het gebruik aan van houten en/of kunststof snijplanken aan. Snijplanken van glas, steen en andere materialen doen namelijk geen deugd aan de scherpte van het mes.

Hoe goed een mes ook is, elk mes zal op termijn en door gebruik bot worden. Voor gebruik even aanzetten op een aanzetstaal zou daarom ideaal zijn. Voor een langere levensduur is het aan te raden het mes eens in de 1 à 2 jaar bij voorkeur professioneel te laten slijpen. Op deze manier kan dit mes jaren bijdragen aan de snijvreugde in uw keuken!


Over het merk PAUDIN

PAUDIN is een sterk opkomend merk en staat synoniem voor hoogwaardig bestek.

Het zeer jonge en gemotiveerde team werkt tevens samen met getalenteerde ontwerpers, die de waarden en visies van het merk delen. Innovatieve technologieën worden gebruikt om de producten van de hoogste kwaliteit en het meest aansprekende ontwerp te creëren.

Ook hebben wij als enige onze messen laten testen en zijn deze gecertificeerd voedselveilig volgens de TUV SUD zowel volgens de richtlijnen van de Amerikaanse FDA als de Duitse LFGB.

En dat is nog niet alles, Paudin krijgt jaarlijks een Amfori Social Audit als bewijs voor goede en veilige werkomstandigheden, eerlijke vergoedingen, vrijheid tot vormen van vakbonden, geen gedwongen arbeid, ethisch ondernemersgedrag en geen kinderarbeid.

Alle certificaten zijn op aanvraag beschikbaar.


Bij PAUDIN staat, toen en nu, klanttevredenheid altijd op de eerste plaats.

Productspecificaties

  • Merk: Paudin
  • EAN: 6973463100324
  • Type handgreep / handgrepen: Ergonomisch
  • Materiaal handvat: Kunststof
  • Materiaal lemmet: Messenstaal
  • Afwerking: Mat & glanzend
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 32,5x4,2 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten