Progenion Aromatische Olie Citronella

3989685
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Progenion-BV
5 Sterren
Progenion Aromatische Olie Citronella
11.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Aromatische Citroen/Citronella Olie 30ml.
Aromatherapie en Welzijn met Citronella.

Citronella, een uiterst veelzijdige aromatische olie, wordt verkregen uit de bladeren van verschillende soorten citroengras, zoals Cymbopogon nardus en Cymbopogon winterianus. De toepassing van citronella dateert al van de oudheid, waar het voor medicinale en aromatische doeleinden gebruikt werd. Hedendaags wordt citronella nog steeds uitvoerig ingezet als een natuurlijk insectenwerend middel, voornamelijk in de vorm van kaarsen, sprays en lotions. Bovendien wordt het vanwege zijn frisse, citrusachtige geur gebruikt als aromatherapie-olie en als ingrediënt in verschillende schoonheids- en verzorgingsproducten...


Geschiedenis en achtergrond.

De oorsprong van citronella ligt in Zuidoost-Azië, waar het al vele eeuwen als traditioneel geneesmiddel en insectenwerend middel gebruikt wordt. In de 19e eeuw werd citronella geïntroduceerd in Europa en de Verenigde Staten, waar het al snel bekend werd als een natuurlijk alternatief voor het weren van insecten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd citronella gebruikt als insectenwerend middel voor soldaten in de jungle, omdat het effectief was tegen muggen en andere insecten die ziektes verspreiden.


Mentale en emotionele voordelen.

Dankzij de aromatherapeutische eigenschappen biedt citronella-olie diverse mentale en emotionele voordelen. Het heeft een verfrissend, verheffend en stimulerend effect op de geest, helpt bij het verminderen van vermoeidheid, mentale uitputting en angst, en kan de concentratie verhogen. Daarnaast kan citronella helpen om stress en spanning te verminderen. De geur heeft een kalmerend effect en kan helpen bij het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Het kan ook het zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde bevorderen.


Compatibel met aromaverdampers.

Onze 30ml Aromatische Olie is speciaal samengesteld voor gebruik in aromaverdampers. Aromaverdampers zijn apparaten die ontworpen zijn om essentiële en aromatische oliën te verspreiden in de lucht, waardoor de ruimte wordt gevuld met een aangename geur en de therapeutische eigenschappen van de oliën worden benut. Door de olie in een aromaverdamper te gebruiken, kunt u optimaal profiteren van de geur en voordelen van Citronella.


Gebruiksaanwijzing:

Het gebruik van onze 30ml Aromatische Olie in uw aromaverdamper is simpel en snel. Volg onderstaande instructies om een perfecte geurervaring te creëren.

Het gebruik van onze 30ml Aromatische Olie in uw aromaverdamper is eenvoudig en snel. Volg onderstaande stappen om de perfecte geurbeleving te creëren:
1. Vul de aromaverdamper met water tot het aangegeven niveau. 2. Voeg 10 druppels van de 30ml Aromatische Olie – Geur Citroen toe aan het water. 3. Schakel de aromaverdamper in en stel de gewenste vernevelingsintensiteit in. 4. Geniet van de heerlijke geur van Citronella.

Productspecificaties

  • Merk: Progenion
  • EAN: 7440834289265

Beoordelingen

Gesponsorde producten