Progenion Aromatische Olie frisse Zee

3991972
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Progenion-BV
5 Sterren
Progenion Aromatische Olie frisse Zee
11.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Aromatische olie Seabreeze 30ml.
Creëer een fris gevoel zoals aan de kust met onze aromatische olie Seabreeze.

Ervaar de verfrissende en verkoelende geur van de kust met onze aromatische olie Zeewind. Deze unieke blend van etherische oliën bootst de essentie van zeelucht en zeebries na, waardoor je zintuigen worden verkwikt en je het gevoel krijgt alsof je aan de kust bent. Aromatische olie Zeewind heeft een verfrissend en verkoelend effect, helpt bij het vrijmaken van de luchtwegen en heeft een mint achtige geur die je aan de oceaan doet denken..


Ervaar de kust in huis.

De magie van onze aromatische olie Zeewind ligt in de zorgvuldig samengestelde blend van verschillende etherische oliën. Deze oliën worden gecombineerd om een geur te creëren die de frisheid en revitaliserende eigenschappen van de zeebries weerspiegelt. Geniet van de verkwikkende geur en de voordelen die het biedt voor je welzijn.


Psychische en emotionele voordelen.

De aromatische olie Zeewind heeft een verfrissend en verkoelend effect op zowel lichaam als geest. De blend van etherische oliën kan helpen bij het vrijmaken van de luchtwegen en zorgt voor een gevoel van helderheid en energie. De mintachtige geur die aan de oceaan doet denken, prikkelt je zintuigen en bevordert een gevoel van welzijn.


Geschikt voor aromaverdampers.

Om optimaal te profiteren van de voordelen van onze aromatische olie Zeewind, raden we aan om een aromaverdamper te gebruiken. Voeg enkele druppels toe aan het water van de verdamper en laat de geur zich door je huis verspreiden. Ervaar de frisheid en verkwikking van de kust in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Houd er rekening mee dat de aromatische olie Zeewind buiten het bereik van kinderen moet worden bewaard en alleen in aromaverdampers gebruikt mag worden. Deze olie is niet bedoeld voor inname.


Hoe te gebruiken:

Het gebruik van onze 30ml Aromatische Olie in uw aromaverdamper is eenvoudig en snel. Volg onderstaande stappen om de perfecte geurbeleving te creëren:
1. Vul de aromaverdamper met water tot het aangegeven niveau. 2. Voeg 10 druppels van de 30ml Aromatische Olie toe aan het water. 3. Schakel de aromaverdamper in (en stel de gewenste vernevelingsintensiteit in). 4. Geniet van de heerlijke geur.

Productspecificaties

  • Merk: Progenion
  • EAN: 7440834290216

Beoordelingen

Gesponsorde producten