Puzzeltafel Deluxe 1500 stukjes - met 4 uittrekbare laden

4518490
99.00
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TelSell
3,9 Sterren
Puzzeltafel Deluxe 1500 stukjes - met 4 uittrekbare laden
99.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de Puzzeltafel Deluxe 1500: De ultieme oplossing voor georganiseerd puzzelplezier

Ontdek de ultieme puzzelervaring met de Puzzeltafel Deluxe voor maximaal 1500 puzzelstukjes! Deze hoogwaardige puzzeltafel of  is speciaal ontworpen om uw puzzelervaring naar een hoger niveau te tillen. Met de intelligente puzzelbodem en handige uittrekbare lades biedt deze tafel een unieke oplossing voor puzzelaars van elk niveau. Of u nu een hobbyist bent of een fervent puzzelaar, de Puzzeltafel Deluxe 1500 zal u zeker bekoren!

Maximale organisatie: Sorteer puzzelstukjes op kleur en vorm

Een van de meest opvallende kenmerken van de Puzzeltafel Deluxe is de intelligente puzzelbodem. Deze innovatieve functie stelt u in staat om puzzelstukjes op kleur en vorm te sorteren, waardoor uw puzzelproces georganiseerd en efficiënt verloopt. Geen gedoe meer met verwarde stukjes en eindeloos zoeken naar de juiste pasvorm. Met deze tafel heeft u alles binnen handbereik om uw puzzel op te bouwen tot in de kleinste details.

Om het opruimen van uw puzzel nog gemakkelijker te maken, is de Puzzeltafel Deluxe uitgerust met vier uittrekbare lades. Deze lades bieden voldoende ruimte om uw puzzelstukjes veilig op te bergen, terwijl u tegelijkertijd uw werkplek schoon en georganiseerd houdt. Dankzij dit handige ontwerp kunt u op ieder moment eenvoudig pauzeren en uw puzzel veilig bewaren, zonder zorgen te maken over het verlies van puzzelstukjes.

Ruimte voor 1500 puzzelstukjes

De Puzzeltafel Deluxe is geschikt voor puzzels tot maar liefst 1500 onderdelen. Of u nu kiest voor een uitdagende legpuzzel of een complexe 3D-puzzel, deze tafel biedt voldoende ruimte en stabiliteit om al uw favoriete puzzels te voltooien. Waan uzelf in de wereld van puzzels en geniet van eindeloze uren puzzelplezier.

Specificaties

  • Merk: Mediashop
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 9010041029145
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten