Raketoven Ø26 cm set met gietijzeren grillplaat BBQ#BOSS

4627876
134.19
Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ECD-Germany
4,1 Sterren
Raketoven Ø26 cm set met gietijzeren grillplaat BBQ#BOSS
134.19
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productbeschrijving:
Compact campingfornuis met gietijzeren plaat: Je perfecte metgezel voor onvergetelijke outdooravonturen!
Beleef onvergetelijke kampeertrips met ons compacte campingfornuis! Deze robuuste rocket stove is ideaal voor alle outdoorliefhebbers die waarde hechten aan functionaliteit en comfort.

Op zoek naar de perfecte metgezel voor je kampeer- en buitenavonturen? Ons campingfornuis is precies daarvoor ontwikkeld! Met dit veelzijdige fornuis kun je elk houtmateriaal gebruiken om een vuur te maken en op culinaire ontdekkingsreis gaan of genieten van gezellige kampvuuravonden.
Robuust en veilig: Onze constructie van hoogwaardig, vuurbestendig roestvrij staal maakt de rocket stove tot een robuuste en veilige metgezel. Zo kun je genieten van de warmte en het licht van een echt kampvuur zonder dat je hoeft in te leveren op veiligheid.
Grenzeloos kookplezier: Buitengebruik is geen enkel probleem, zelfs niet bij winderig weer. Dankzij het schoorsteeneffect (trek van onderaf) wordt het hout effectief verbrand. De vlammen stijgen door een opening in het midden van de kachel naar de gietijzeren ring.
Gemakkelijk te vervoeren: Of je nu gaat kamperen, wandelen of vissen, de kachel is compact en licht en gaat overal mee naartoe. Maximale warmte - maar altijd alles onder controle! Gebruik het schoorsteeneffect om maximale warmte te genereren met minimaal brandstofverbruik. Milieuvriendelijk en duurzaam: De kachel werkt op natuurlijke brandstoffen, waardoor je een milieubewuste buitenervaring hebt. Je draagt bij aan een beter ecosysteem terwijl je volop geniet van de schoonheid van de natuur. Dit fornuis is jouw duurzame oplossing voor authentiek buiten koken en verwarmen.

Dompel jezelf onder in de wereld van outdoor cooking en kampvuurmagie met ons campingfornuis. Het biedt je veelzijdigheid, veiligheid en comfort in een compact pakket en verandert je avonturen in onvergetelijke herinneringen.

De voordelen van ons campingfornuis:
Compact en lichtgewicht: ideaal om te vervoeren en op te bergen.
Stevige constructie: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor duurzaamheid.
Gietijzeren plaat: Gelijkmatige warmteverdeling en gemakkelijk schoon te maken.
Veelzijdig gebruik: Om te koken, braden, bakken en verwarmen.
Snelle opwarmtijd: Geniet in een handomdraai van warm eten en drinken.

Onze grillplaat van gietijzer van hoge kwaliteit is de perfecte metgezel voor jou! Of je nu aan het sissen bent op een campingfornuis of aan het experimenteren bent met een raketfornuis, deze grillplaat tilt je outdoor kookervaring naar een hoger niveau.
Waarom onze gietijzeren bakplaat?
Robuust en duurzaam: Onze bakplaat is gemaakt van massief gietijzer en is ontworpen om de ontberingen van het buitenleven te doorstaan. Het is hittebestendig en praktisch onverwoestbaar en zal je vergezellen op al je avonturen.
Perfecte warmteverdeling: Dankzij de uitstekende warmteopslageigenschappen van gietijzer zorgt onze bakplaat voor een gelijkmatige warmteverdeling. Geen enkel heet punt blijft onbenut en elk stuk vlees wordt gelijkmatig en sappig gegrild.
Veelzijdigheid in bereiding: Van sappige steaks tot gegrilde groenten en roerbakgerechten - deze bakplaat is je alleskunner in het buitenleven. Maak heerlijke maaltijden met minimale inspanning.
Draagbaar en compact: Perfect voor je volgende kampeeravontuur. Onze bakplaat is makkelijk te vervoeren en past moeiteloos in je rugzak. Geniet van de vrijheid om te koken waar je avontuurlijke geest je ook brengt.

Productspecificaties

  • Merk: BBQ#BOSS
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4064649202603
  • Materiaal: Gietijzer RVS
  • Afmeting (cm): 26x26x23 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten