Relax & Tone Massageapparaat anti-cellulites pijnverlichting rug armen schouders

3978162
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,2 Sterren
Relax & Tone Massageapparaat anti-cellulites pijnverlichting rug armen schouders
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Relax & Tone is goed te gebruiken voor het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de afbraak van vetcellen en het helpt tegen de vorming van cellulitis. Het massageapparaat geeft je hele lichaam een heerlijke, ontspannende massage. Het geheim zit hem in de roterende kop die een niet-gecentreerde as heeft. Met maximaal 2500 trillingen per minuut dringen de vibraties van dit massageapparaat zich tot diep in de huidlagen door.

Dankzij de vier verschillende opzetstukken kan je zelf beslissen wat voor een massage je wil hebben. De platte kop gebruik je voor een ontspanningsmassage, de wave kop kan gebruikt worden voor een massage tegen vetcellen en cellulitis, het roller opzetstuk kan gebruikt worden voor een diepere massage die de spieren soepel houdt. Het laatste opzetstuk is een microvijl waarmee bijvoorbeeld je voeten kunt vijlen om dode huidcellen te verwijderen. Bovendien kan je het apparaat dankzij het compacte formaat gemakkelijk met een hand te bedienen, meenemen en opbergen.

Dus wil jij cellulitis, spierpijn en overtollig vet tegengaan en tegelijkertijd genieten van een relaxing massage? Dan is de Relax and Tone het massageapparaat dat je zoekt.
 

Productspecificaties

  • Merk: Orange Care
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8717931722339
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 27x19x19 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten