Ringpen

3996896
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Ringpen
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vermindert de kans op het Carpaal Tunnel Syndroom. Geen 3-vingergrip nodig. Urenlang schrijven zonder vermoeidheid. Losse vullingen verkrijgbaar per 5 stuks. 

De ringpen is een unieke en praktische schrijfinstrument voor mensen die moeite hebben met het vasthouden van een normale pen of potlood. De ringpen heeft een ergonomisch ontwerp dat ervoor zorgt dat de pen stevig om de vinger zit, waardoor de gebruiker geen kracht hoeft te zetten om de pen vast te houden. Dit maakt het schrijven gemakkelijker en minder vermoeiend voor mensen met beperkte hand- of polsbewegingen.

Wat de ringpen echt uniek maakt, is het feit dat het eruitziet als een trendy accessoire in plaats van een medisch hulpmiddel. Er zijn verschillende stijlen en kleuren om uit te kiezen, waardoor de gebruiker de ringpen kan kiezen die het beste bij zijn of haar persoonlijke stijl past. Dit maakt de ringpen niet alleen functioneel, maar ook modieus.

Bovendien is de ringpen ook een geweldig hulpmiddel voor kinderen die net beginnen te schrijven en die nog moeten wennen aan het vasthouden van een pen of potlood. Het gebruik van een ringpen kan het zelfvertrouwen vergroten en kinderen aanmoedigen om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen.

In het kort, de ringpen is een unieke, praktische en trendy tool die de schrijfervaring van gebruikers kan verbeteren en het leven gemakkelijker kan maken voor mensen met beperkte hand- of polsbewegingen.

Productspecificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 0612778000450

Beoordelingen

Gesponsorde producten