Rolstoel Ecotec 2G

4016744
289.00
Je kunt 57 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 57 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Rolstoel Ecotec 2G
289.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De rolstoel Ecotec beantwoord de vraag naar een degelijke en stabiele rolstoel. Zo is de Ecotec voorzien van alle standaard behoeften, denk hierbij een verstelbare voetsteunen en afneembare achterwielen om de Ecotec makkelijk mee te kunnen nemen. Verder is de rolstoel voorzien wegklapbare armsteunen, zodat de rolstoel onder vrijwel elke (eet)tafel past en ook om een transfer makkelijker te kunnen maken.

De rolstoel Ecotec is compleet vernieuwd met de 2de generatie. Zo is het ontwerp van het frame volledig vernieuwd en zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd voor een duurzamere oplossing. Hierdoor is de Ecotec nog gebruiksvriendelijker, dan zijn voorganger was.

Comfortabel in gebruik

Ondanks dat de rolstoel Ecotec niet veel verstelmogelijkheden heeft, biedt deze wel comfort voor zowel de gebruiker als voor de begeleider. De zitting en de rugleuning hebben een ‘sponge’, zodat het zitcomfort wordt vergroot. Tevens zijn de voetsteunen in lengte verstelbaar, zodat de rolstoel voor vrijwel elke lichaamslengte geschikt is. De Ecotec is verder voorzien van anti-lek banden, hiermee kunt u zorgeloos op pad en hoeft u niet bang te zijn voor een lekke band.

Voor de begeleider is er aan de achterkant een stoephulp aanwezig, waarmee de rolstoel gekanteld kan worden om een stoeprand op te komen. Een nadeel voor de begeleider is dat er geen verstelmogelijkheid is voor de duwgrepen, deze hebben een vaste hoogte van 104 cm. Hierdoor is de ideale lichaamslengte voor degene die de rolstoel duwt tussen de 1,60m en de 1,85m. Bent u op zoek naar een rolstoel, welke wel verstelbare duwgrepen heeft? Bekijk u dan eens de rolstoel Freetec.

De Ecotec meenemen in de auto

Het is natuurlijk ontzettend handig dat een rolstoel meegenomen kan worden in bijvoorbeeld de auto. Het is daarom belangrijk dat een rolstoel opvouwbaar is en dat is de rolstoel Ecotec. Hiervoor hoeft u enkel de zitting omhoog te trekken, waarna de rolstoel naar elkaar toe vouwt. Om de rolstoel vervolgens kleiner te maken om mee te kunnen nemen in de auto, zijn de achterwielen met een druk op de knop afneembaar en zijn de voetsteunen ervan af te halen. De totale breedte wanneer de rolstoel is opgevouwen, is slechts 30 cm.

Doordat de rolstoel Ecotec voorzien is van een stalen rolstoel, heeft u een degelijke rolstoel. Echter is een stalen rolstoel zwaarder dan bijvoorbeeld een aluminium rollator. Het complete gewicht met de voetsteunen en de achterwielen op de rolstoel is 18,6 kg. Wilt u dezelfde rolstoel als de Ecotec, maar dan lichter? Kijkt u dan eens naar de Rolstoel Litec.

--faq--

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de rolstoel Ecotec bezorgd?

De rolstoel Ecotec word gemonteerd bij u thuisbezorgd in een doos. Na het openen van de doos hoeft u enkel de voetsteunen nog te bevestigen aan de rolstoel. Dit is in enkele seconden gedaan, waarna de Ecotec klaar voor gebruik is.

Wat houdt ‘handremmen voor begeleider’ in?

’Handremmen voor begeleider’ betekent dat er remhendels onder de duwgrepen zijn gemonteerd, welke gekoppeld zijn met een trommelrem op de velg van de achterwielen. Hierdoor is het voor de begeleider/duwer een stuk aangenamer om te moeten afremmen bij bijvoorbeeld een helling.

Productspecificaties

  • Merk: Drive Devilbiss
  • EAN: 4065995018108
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten