Ruhr Brillant – Bats – Maat 00 – Gehard - Gepolijst – Zonder steel

3904561
46.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Ruhr Brillant – Bats – Maat 00 – Gehard - Gepolijst – Zonder steel
46.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ruhr Brillant brengt met deze bats een stevig werkblad op de markt, die je gebruikt als vervanging van je beschadigde bats of ter vervanging van een spade of ander type werkblad. Met het geharde staal en de gepolijste eigenschappen, steek je deze bats eenvoudig in de grond. Wil je jouw werkblad langer scherp houden? Zorg dan voor onderhoud door na gebruik een olie of teflonspray te gebruiken.

Tips voor het monteren van je bats
Wanneer je een bats vervangt, is het van groot belang dat de dul stevig aan het uiteinde van de steel zit. Heeft de steel bij het uiteinde een diameter van 35 tot 37 millimeter, dan moet deze probleemloos aansluiten op dit losse werkblad van het Duitse Ruhr Brillant. Let er goed op dat de dul goed aansluit, zodat er ook minder snel zand en vocht tussenkomt. Zand en vocht kunnen de steel en de dul aantasten, waardoor er wellicht sneller sprake is van een breuk op de montageplek.

Verschillende batsstelen
Dit werkblad is 21,5 centimeter breed en daarmee allround inzetbaar als het gaat om de zwaarte van de grondsoorten. Zorg dan ook voor een stevige essenhouten steel. Gebruik je de bats zeer intensief? Overweeg dan om een steel met glasfiberkern of een volledige glasfibersteel te nemen. Deze zijn nog krachtiger dan een gewaxte essenhouten steel. De steellengte laat je aansluiten op jouw lichaamslengte, waardoor je comfortabeler te werk gaat en fysieke klachten zoveel mogelijk voorkomt. Bekijk het overzicht voor de advieslengte van de steel:

  • 90 centimeter: voor personen kleiner dan 160 centimeter
  • 100 centimeter: personen tussen de 160 en 175 centimeter
  • 110 centimeter: personen tussen de 175 en 190 centimeter
  • 120 centimeter: personen langer dan 190 centimeter

Belangrijkste voordelen van de Ruhr Brillant geharde en gepolijste bats

Stevig gehard en gepolijst werkblad
Glijdt makkelijk in de grond
Geschikt voor stelen tussen de 35 en 37 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 4005827030595
  • Afmeting (cm): 27x22x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten