Samsung Tab Active3 - WiFi - 64GB - T570 - Zwart

4613427
399.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarketNL
3,5 Sterren
Samsung Tab Active3 - WiFi - 64GB - T570 - Zwart
399.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Galaxy Tab Active3 is een krachtige en duurzame tablet die speciaal is ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen. Of je nu buiten werkt, in een magazijn, op een bouwplaats of in de gezondheidszorg, deze tablet biedt de robuustheid en functionaliteit die je nodig hebt om je werk gedaan te krijgen.

BELANGRIJK: Dit Samsung product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Het robuuste ontwerp van de Galaxy Tab Active3 is bestand tegen water en stof volgens de IP68-certificering en kan een val van 1,5 meter hoogte doorstaan, dankzij de MIL-STD-810H-certificering. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schade door ruwe omstandigheden of ongelukken, waardoor de tablet perfect is voor buitengebruik en industriële toepassingen.

Met een vervangbare batterij kun je blijven werken zonder onderbrekingen. Als de batterij bijna leeg is, hoef je alleen maar een reservebatterij te plaatsen en je kunt direct verder. Dit is vooral handig voor lange dagen op locatie waar het opladen van de batterij niet altijd mogelijk is.

Samsung DeX-functionaliteit transformeert de Galaxy Tab Active3 in een desktopachtige ervaring, waardoor je efficiënter kunt werken met meerdere vensters en apps tegelijkertijd. Dit is ideaal voor taken die meer schermruimte vereisen, zoals het bewerken van documenten, het bekijken van spreadsheets of het maken van presentaties.

Verbeterde NFC-mogelijkheden bieden een naadloze manier om te communiceren met andere apparaten en systemen, waardoor de tablet nog veelzijdiger wordt. Of het nu gaat om het volgen van voorraad, het verwerken van betalingen of het scannen van ID-kaarten, de Galaxy Tab Active3 staat klaar om je te ondersteunen.

Met functies zoals touch-herkenning, een speciale Active Key en de meegeleverde S Pen, kun je de tablet bedienen zonder je handschoenen uit te doen, wat essentieel kan zijn in bepaalde werkomgevingen. Dit zorgt voor een naadloze workflow en verbetert de algehele productiviteit.

Kortom, de Galaxy Tab Active3 is de ultieme partner voor professionals die behoefte hebben aan een betrouwbare, robuuste en veelzijdige tablet die bestand is tegen de uitdagingen van hun werkplek. Met zijn indrukwekkende duurzaamheid, vervangbare batterij, Samsung DeX-functionaliteit en verbeterde NFC-mogelijkheden, is deze tablet ontworpen om jouw productiviteit naar een hoger niveau te tillen, waar je ook bent.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Tablet

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806090807268
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten