Sophie Nordinn Schoenenrek Linkoping (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - 26x24x15cm

4581467
17.99 16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MSI TRADING
2,9 Sterren
Sophie Nordinn Schoenenrek Linkoping (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - 26x24x15cm
17.99 16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Nieuw in onze collectie:

Schoenenrek Linkoping! Klaar met losse schoenen door je hele huis? Of mis je simpelweg een fijne opbergplek voor je slippers? Schoenenrek Linkoping van Sophie Nordinn helpt je uit de brand! Ons flexibele systeem helpt je orde te scheppen. Kies voor één rek of geef je creativiteit de vrije loop en ga stapelen. De mooie pasteltinten zorgen ervoor dat deze Schoenenopbergers perfect passen in jouw huis en interieur!

De schoenenrekjes zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, komen in drie (3) verschillende effen kleuren en zijn ideaal per set van twee (2) verpakt. Met een formaat van 26 cm x 24 cm x 15.5 cm biedt deze schoenenbank voldoende ruimte voor een bijvoorbeeld slippers, schoenen, ballerinas, sandalen of voor ander schoeisel. Het eenvoudige kliksysteem zorgt voor een snelle montage. Ze worden plat naar je verzonden dus ook tijdelijk opruimen is geen enkel probleem. De Garderobe opruimers zijn vuilafstotend en hebben een opstaande rand zodat schoenen er niet af vallen.

Beschikbaar in drie (3) effen trendy kleuren!
Geef je inspiratie de vrije loop!

Over de Schoenenrekken Linkoping

Hoogwaardig Stevig Plastic
Duurzaam & Warmte isolerend
Afmeting: L 26 x B 24 x H 15.5 cm
Eenvoudig schoon te maken
Opvouwbaar en Stapelbaar
Beschikbaar in drie (3) kleuren
Demonteerbaar (wordt ook plat verzonden)
Hoogwaardige kwaliteit
Geschikt voor schoenen en slippers
Snelle en eenvoudige montage

Waarom kiezen voor Sophie Nordinn®

Strak en Betaalbaar Scandinavisch Design: Scandinavisch design tegen een betaalbaar en vooral eerlijke prijs. Zo zijn onze producten simpelweg voor iedereen toegankelijk. Sinds 2018 hebben wij al duizenden klanten blij mogen maken met onze prachtige, eigentijdse Scandinavische producten.

Van Hoge Kwaliteit: De producten van Sophie Nordinn® zijn gemaakt van een hoogwaarde PREMIUM kwaliteit en vrij van kunstmatige kleurstoffen. Onze producten zorgen nooit voor irritatie, allergische reacties of chemische geuren. We staan voor kwaliteit: Koop minder, koop beter!

Licht van Kleur: Licht speelt een belangrijke rol in Scandinavische interieurs. Dit vind je terug in al onze producten. We maken gebruik van het Scandinavische kleurenpalet met wit, zwart en grijs als prachtige basis gecombineerd met pastel kleuren.

30 Dagen Proberen: Wij willen graag dat jij 100% tevreden bent met de producten van Sophie Nordinn®. Een goede match in jouw interieur of perfecte pasvorm, daarom heb je altijd 30 dagen de tijd om erachter te komen of het geschikt voor is voor jou. Daarnaast bieden we standaard 1 jaar garantie op onze producten.

Druk voor 23:59 uur op ‘In Winkelwagen’ en ervaar morgen nog waarom de producten van Sophie Nordinn® zo geliefd zijn door meer dan 9.500+ klanten.

Productspecificaties

  • Merk: Sophie Nordinn
  • EAN: 8720165192113
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 24x15,5 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten