Talen Tools – Beugelhark – Verzinkt – 14 tanden – Essenhouten steel – 160 cm

3622156
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Beugelhark – Verzinkt – 14 tanden – Essenhouten steel – 160 cm
32.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een beugelhark van Talen Tools kenmerkt zich door de sterkte aan de uiteinden. Door de constructie is deze verzinkte hark bestand tegen nog meer impact. Bovendien is de kans op roest bij verzinkt staal ook een stuk kleiner. Hoewel verzinkt staal deze eigenschappen heeft, zorgt goed onderhoud van de hark voor een langere levensduur. Harken doe je met een breedte van een zo'n 35 centimeter. Met 14 tanden hark je tuinafval, grasresten en gevallen bladeren eenvoudig bij elkaar. Met deze gemiddelde breedte is deze tuinhark in tuinen van gemiddelde grootte perfect inzetbaar. In het assortiment van Talen Tools vind je ook nog smallere en bredere tuinharken. 

Tuinhark met kromme tanden
De beugelhark heeft licht gebogen tanden. Hierdoor hark je niet alleen afval bij elkaar. De kromme tanden maken ook de grond los. Wanneer je de tuingrond voorbereidt op het planten van zaden of zaailingen, is een losse grond belangrijk. Een betere bodemstructuur zorgt voor een goede opname van belangrijke voedingsstoffen. Ook neemt de plant lucht, licht en vocht beter op. Verdeel de grond gelijkmatig, zodat het netjes oogt en de zaden gelijkmatig worden verdeeld over de tuin. Bovendien is de hark ook zo sterk dat je er probleemloos grind mee egaliseert. De versteviging door de beugelbevestiging draagt daar nog aan bij.

Hark met stevige lange steel
Je gebruikt de hark door de 160 centimeter lange essenhouten steel te bewegen. Doordat het hout is gewaxt, ligt de steel prettig in de hand. Naast het comfort, zorgt de waxbehandeling ook voor een langere levensduur. Het hout oogt langer mooi, maar blijft qua kwaliteit ook langer goed. De wax stoot namelijk vuil en vocht af, waardoor er minder snel slijtage optreedt. Bij een harkbeweging is de steellengte van minder groot belang dan bij zwaar spit- en schopwerk. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools beugelhark

• Beugelhark met extra versteviging
• 14 tanden over een breedte van circa 35 centimeter
• Met een essenhouten steel van 160 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448008167
  • Afmeting (cm): 8x38x184 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1380.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten