Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 12 centimeter – Zonder steel

3802691
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 12 centimeter – Zonder steel
15.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een schoffel voor een precieze klus of wil je afwisselen met brede en smalle schoffels? Talen Tools biedt met model een smalle schoffel aan, met een schoffelbreedte van 12 centimeter. Hierdoor is dit model bij uitstek geschikt voor schoffelwerkzaamheden op een klein stukje grond. Zo schoffel je met dit werkblad bijvoorbeeld ook heel soepel tussen plantenrijen die dicht op elkaar groeien. Het verzinkt metalen schoffelblad is scherp, waardoor je met minimale inspanning toch eenvoudig de toplaag van je tuinbodem los wiedt. Dit model wordt geleverd zonder steel. 

Welke steel kies ik voor mijn tuingereedschap?
Een levering zonder steel geeft je de mogelijkheid om deze schoffel te monteren op een comfortabele steel die wellicht al in je collectie met tuingereedschappen is terug te vinden. Belangrijk is dan wel dat de steel een diameter van 28 millimeter heeft. Heeft je steel dat niet? Bij de aanschaf van een nieuwe steel is het belangrijk om te kijken naar het materiaal en de steellengte. Bij het schoffelen heb je minder kracht nodig, waardoor er ook minder snel fysieke ongemakken ontstaan. Een lange steel belet je dan ook niet om zonder klachten te werken. Werk met een rechte rug en laat de lengte van de steel het werk doen. Ga dus niet te ver voorover leunen. Qua materiaal kies je normaliter voor een essenhouten variant. Is dit hout voorzien van een wax? Dan is het hout beter bestand tegen vocht en vuil. 

Schoffel je tuin regelmatig
Hoewel het misschien niet de leukste tuinklus is, help je jouw tuin wel door regelmatig te schoffelen. Je maakt de bodem van je tuin weer los, waardoor er meer ruimte ontstaat voor water, lucht en zonlicht. Deze factoren dragen bij aan een gezonde groei van de bloemen en planten in je tuin. Bovendien voorkom je ook de ontwikkeling van onkruid, waardoor de gewilde planten meer voedingsstoffen over houden. Zorg dat je deze schoffel gebruikt in een lichte tuingrond.  
 
Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van verzinkt staal
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter
• Schoffelen met een werkbreedte van 12 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448182126
  • Afmeting (cm): 27x12x3 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten