TCL earphones dual drivers Hi-Res dynamic coil + piezo driver, with pouch - blue

4016800
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
TCL earphones dual drivers Hi-Res dynamic coil + piezo driver, with pouch - blue
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de TCL In-ear oordopjes met microfoon haal je de ultieme geluidservaring in huis. Met krachtige dual drivers en een handige opbergtas ben je altijd klaar om te genieten van hoogwaardig geluid, waar je ook bent. Het stijlvolle blauwe design maakt deze oordopjes niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Ervaar geluid op een geheel nieuw niveau met de TCL earphones.

TCL Earphones - Krachtige Dual Drivers

Ontdek een nieuwe dimensie van geluid met de TCL Earphones. Deze hoogwaardige oordopjes zijn uitgerust met dual drivers, waaronder een Hi-Res dynamische spoel en een piezo driver. Dit zorgt voor een rijke en gedetailleerde geluidsweergave, waarbij zowel de lage als de hoge tonen tot hun recht komen. Geniet van een meeslepende audio-ervaring bij het luisteren naar muziek, kijken naar films of het voeren van telefoongesprekken.

Inclusief Handige Opbergtas
Met de bijgeleverde opbergtas blijven je TCL in-ear oordopjes altijd veilig en beschermd. De opbergtas is speciaal ontworpen om de oordopjes veilig op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Hierdoor raak je ze niet kwijt en blijven ze vrij van knopen en beschadigingen. Neem je oordopjes overal mee naartoe en geniet altijd van een optimale geluidskwaliteit.

Stijlvol Blauw Design
De TCL oordopjes zijn uitgevoerd in een stijlvol blauw design, waardoor ze niet alleen geweldig klinken, maar er ook nog eens goed uitzien. Het opvallende blauwe kleurenschema voegt een vleugje stijl toe aan je luisterervaring. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon ontspant, met de TCL earphones in blauw ben je verzekerd van een comfortabele en modieuze luisterervaring.

Specificaties:
Merk: TCL
Kleur: Blauw
Inclusief opbergtas: Ja
Audiokabel: 3,5mm audiopoort

Productspecificaties

  • Merk: TCL
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6921732886554
  • Kleur: Blauw

Beoordelingen

Gesponsorde producten