Verstelbare Dekenboog

3726399
61.02
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Verstelbare Dekenboog
61.02
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De verstelbare dekenboog, is een handig hulpmiddel voor mensen die last hebben van zweren, irritatie of pijn aan het lichaam, of voor degenen die onlangs een operatie hebben ondergaan. Deze dekenboog voorkomt dat het dekbed op de voeten of benen van de gebruiker rust, wat comfort en verlichting kan bieden.

De dekenboog kan aan de lange zijdes of aan het voeteneind van het matras worden geplaatst, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van het dekbed niet op de gevoelige delen van het lichaam drukt, waardoor ongemak en irritatie worden verminderd.

Een van de voordelen van dit model is dat het in hoogte verstelbaar is. De hoogte van de dekenboog kan worden aangepast van 45 cm tot 68 cm, met stappen van 2,5 cm. Dit maakt het mogelijk om de hoogte aan te passen aan de individuele behoeften en comfortniveaus van de gebruiker. Het kan worden vastgezet op de gewenste hoogte met behulp van stevige clips.

De afmetingen van de dekenboog zijn als volgt: de breedte is 37 cm, de diepte van het onderstuk is 57 cm en de diepte van het bovenstuk is 70 cm.

Kortom, de verstelbare dekenboog is een praktisch en nuttig hulpmiddel om te voorkomen dat het dekbed op de voeten en benen rust. Het is ideaal voor mensen met huidirritatie, pijnlijke benen en voeten, of diegenen die herstellen van een operatie. Met zijn duurzame constructie, verstelbare hoogte en veelzijdige plaatsingsmogelijkheden biedt de dekenboog comfort en verlichting voor een goede nachtrust.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196675594
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 20x66x355 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten