Vochtvreter auto - Herbruikbare auto ontvochtiger - Anti condens

3888786
17.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Basta
4 Sterren
Vochtvreter auto - Herbruikbare auto ontvochtiger - Anti condens
17.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stiervervelend en nog gevaarlijk ook! Beslagen autoruiten door de kou of het instappen met een natte jas. Airco op volle toeren en wachten tot je veilig kunt gaan rijden. Of er een andere oplossing is? Jawel! De DX herbruikbare vochtvreter is de ideale auto ontvochtiger en écht onmisbaar in de koude en vochtige herfst- en wintermaanden. De DX vochtvangers zijn er voor je auto, camper, caravan, schuur of boot, maar ook voor alle andere vochtige binnenruimtes.

Zo werken de auto vochtvreters

De herbruikbare vochtvreter trekt vocht uit de lucht als geen ander, waardoor je geen last meer hebt van condens in de auto, caravan, camper of schuur. Hoe het werkt? De auto ontvochtiger is herbruikbaar, waardoor je geen navulling nodig hebt. Met behulp van een kleurcode weet je precies wanneer je hem moet herladen. Het seintje? Roze! Als de indicator roze wordt, stop je de vochtvreter voor 5 minuten (600 Watt) in de magnetron. Hierdoor verdampt alle vocht uit de ontvochtiger, kleurt de kleurcode blauw en is hij weer als nieuw!

Om deze redenen is de vochtvreter onmisbaar

Het is haast zonde om geen vochtvreters te bestellen, omdat ze jarenlang bruikbaar blijven en je auto weer als nieuw laten ruiken. Naast een auto of andere ruimte zonder condens, voorkom je:

? Bewasemde ruiten
? Roest
? Elektronische schade
? Schimmel
? Vochtplekken
? Bedorven geur

Gebruik de ontvochtiger in de badkamer, keuken, wasplaats, bergruimte, kelder, garage, wijnkelder, atelier, tuinhuisje, schuur, leefruimte, salon, living, slaapkamer, vakantiehuis, caravan, camper, boot én natuurlijk je auto.

Specificaties van de ontvochtiger:
? Kleur: wit
? Afmeting: 17 x 12 x 3 cm (L x B x H)
? Herlaadtijd: 5 minuten

Dus, was je op zoek naar een herbruikbare vochtvreter met een lange werkingsduur, milieuvriendelijk, die niet lekt en nauwelijks opvalt? We’ve got a winner! Bestel hem nu.

Productspecificaties

  • Merk: DX
  • EAN: 6013819112196
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Geschikt voor badkamer: Ja
  • Geschikt voor toilet: Ja
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 250.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten