Wasmachine Ombouw Zwart Universeel

4324664
42.50
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Wasmachine Ombouw Zwart Universeel
42.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Transformeer je saaie washok in een oase van netheid en stijl met onze hoogwaardige zwarte wasmachine ombouw. Deze ombouw is ontworpen met aandacht voor detail en biedt talloze voordelen die je waservaring naar een hoger niveau tillen.

Onze wasmachine ombouw is vervaardigd van kwalitatief goed materiaal, zodat je verzekerd bent van een duurzaam product dat lang meegaat. Het materiaal is bovendien slijt- en watervast, waardoor je zorgeloos kunt wassen zonder je zorgen te maken over mogelijke schade.

Het gebruiksgemak van onze ombouw is ongeëvenaard. Dankzij het slimme ontwerp is de ombouw eenvoudig in elkaar te zetten, zodat je snel kunt genieten van een opgeruimd en georganiseerd washok. Bovendien is de ombouw geschikt voor de meeste wasmachines, waardoor je geen nieuwe machine hoeft aan te schaffen.

De verstelbare poten van de ombouw zorgen ervoor dat je deze kunt aanpassen aan de hoogte van je wasmachine, waardoor een perfecte pasvorm gegarandeerd is. Je kunt de ombouw dus precies op de gewenste hoogte plaatsen, wat zorgt voor een ergonomische en comfortabele waservaring.

Naast functionaliteit biedt onze wasmachine ombouw ook esthetische voordelen. Het strakke zwarte ontwerp geeft je washok een frisse en moderne uitstraling. Je kunt deze ombouw eenvoudig combineren met andere interieurelementen en kleurenschema's.

Om ervoor te zorgen dat de ombouw stevig op zijn plaats blijft, wordt deze geleverd met een muursticker voor een veilige bevestiging. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over wiebelende of verschuivende ombouwen tijdens het gebruik.

Kortom, onze wasmachine ombouw biedt een scala aan voordelen. Van de kwalitatief goede materialen tot het eenvoudige in elkaar zetten, alles is gericht op het creëren van een net en georganiseerd washok. Upgrade je waservaring en transformeer je washok met onze zwarte wasmachine ombouw.

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701271
  • Wascapaciteit (kg): 1.0
  • Positie deurscharnier: Verwisselbaar
  • Toerental centrifuge: 600
  • Type lader: Bovenlader
  • Geluidsniveau (db): 1
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
  • Energielabel (Nieuw): Vrijgesteld

Beoordelingen

Gesponsorde producten