X-Sense Smart Hygrometer bundel - 3 Hygrometers en Base Station

4528323
76.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense Smart Hygrometer bundel - 3 Hygrometers en Base Station
76.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De bundel bevat 3 X-Sense STH51 Hygrometers en een SBS50 Base Station.

Ontdek het gemak van de X-Sense STH51 Hygrometer bundel, een slimme oplossing voor het monitoren van het klimaat in jouw huis. Of je nu een gezond binnenklimaat wilt creëren, je wijnkast wilt bewaken of andere ruimten wilt monitoren, deze hygrometers bieden de oplossing en zijn eenvoudig in gebruik.

De sensoren zorgen voor nauwkeurige metingen, met een precisie van 0.2 graden Celsius en 2% RH vochtigheid. De handige instelbare pushmeldingen via de app houden je altijd op de hoogte. Daarnaast heeft de hygrometer een bereik tot wel 500 meter afstand van het base station.

De thermometer is veelzijdig inzetbaar. Met de gebruiksvriendelijke app kun je het klimaat 24/7 monitoren, waar je ook bent. Bovendien is de STH51 compatibel met Alexa en heeft het een compact ontwerp.

Koppel de hygrometer aan het SBS50 Base Station.
Je leest de gegevens van de hygrometer uit door hem te verbinden met het meegeleverde X-Sense SBS50 Base Station. Met de gratis X-Sense app heb je alles onder controle. Je krijgt een melding op je telefoon als een door jou ingestelde temperatuur of luchtvochtigheid wordt bereikt of als de batterij bijna op is.

X-Sense SBS50 Base Station: De centrale gateway
De X-Sense SBS50 Base Station fungeert als de essentiële gateway voor je slimme meldersysteem. Nadat je de stekker van de basestation in het stopcontact hebt gestoken kun je hem naadloos samen laten werken met de STH51 Hygrometer en andere slimme melders, zoals de XS01-M Rookmelder, XC01-M Koolmonoxidemelder en SWS51 Watermelder. Via je eigen wifi-netwerk worden al je melders draadloos gekoppeld en beheerd vanuit de gratis X-Sense Home Security app. 

Zeer eenvoudige installatie
Met de gratis X-Sense Home Security app is het aansluiten van de SBS50 Base Station een fluitje van een cent. Scan de QR-code op de SBS50 met je smartphone en voeg het toe aan je systeem. Vanuit de app kun je moeiteloos al je melders toevoegen en beheren.

Let op: de SBS50 werkt alléén met een 2,4 Ghz Wifi netwerk.

Productspecificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 4
  • EAN: 8720985800595
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 13 (B)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten