Toilet- en douchestoel Aston 5

2113448
279.00
Je kunt 55 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Toilet- en douchestoel Aston 5
279.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en stevige douchestoel, dan is de Drive douchestoel Aston 5 wellicht de perfecte oplossing voor u!

De Aston 5 douchestoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen voor optimaal comfort en veiligheid tijdens het douchen. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van zacht en waterafstotend materiaal, waardoor u comfortabel kunt zitten terwijl u doucht. Bovendien is de zitting voorzien van afvoeropeningen, waardoor het water snel en gemakkelijk weg kan stromen.

De douchestoel Aston 5 heeft een robuust en stabiel frame van aluminium en is voorzien van anti-slip rubberen doppen aan de onderkant van de poten. Hierdoor staat de stoel stevig en veilig, zelfs op natte ondergronden. De hoogte van de stoel is verstelbaar, zodat u deze kunt aanpassen aan uw eigen lengte en comfortniveau.

Het compacte ontwerp van de Aston 5 douchestoel maakt hem gemakkelijk op te bergen wanneer hij niet in gebruik is. Bovendien is de stoel eenvoudig te monteren en te demonteren, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen of meenemen op reis.

Of u nu op zoek bent naar een douchestoel voor tijdelijk of langdurig gebruik, de Drive douchestoel Aston 5 is een betrouwbare en comfortabele keuze. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de veiligheid van deze hoogwaardige douchestoel!

Productspecificaties

  • Merk: Drive
  • EAN: 5055181329216
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten