Betaalmogelijkheden op Blokker.nl

iDeal

iDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Je doorloopt dezelfde stappen als bij het gebruikelijke internetbankieren.

Hoe werkt het? Betalen via iDeal doe je in een paar stappen:

 • Kies iDeal als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt.
 • Je komt direct in de bekende omgeving van je bank.
 • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed.
 • Je ontvangt een bevestiging van Ingenico (het gebruikte betaalplatform).
 • Je keert terug naar onze webshop. De bestelling en betaling zijn geslaagd.

Voordelen van betalen met iDeal:

 • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. Betaalgegevens worden voor je ingevuld en je ziet direct de geslaagde betaling.
 • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling. De iDeal betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.


Creditcard

Natuurlijk kunt u met uw creditcard online een bestelling doen.


PayPal

Met PayPal kun je heel simpel online betalen. Geen gedoe meer met het eindeloos invullen van bankgegevens of creditcardnummers. PayPal zorgt ervoor dat jij met behulp van enkel een e-mailadres en een wachtwoord, veilig en gemakkelijk online betalingen kan doen. LET op: Wanneer je kiest voor de betaalmethode PayPal dan kun je alleen ruilen/retourneren door middel van het terugsturen via het gratis antwoordnummer. Hierbij maak je gebruik van het ruilen & retourneren formulier.


Afterpay

Je kunt in de webwinkel van Blokker.nl gebruik maken van de betaalmethode Afterpay, zodat je de betaling kunt doen na ontvangst van je bestelling. Dit is gemakkelijk & veilig, een extra service van Blokker! Voor deze betaalmethode maken we gebruik van de diensten van AfterPay en wordt €1,99 in rekening gebracht. Je ontvangt circa 5 dagen na plaatsing van je bestelling een digitaal overzicht per e-mail. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling aan Afterpay te voldoen. AfterPay voert voor Blokker.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur van AfterPay ontvangt om de bestelling te betalen.

Wanneer je wilt betalen met Afterpay gelden er de volgende voorwaarden.Afterpay betaalwijze is niet mogelijk bij leveringen door een extern bezorgmaatschappij (in geval van sterk afwijkende maten en tuinmeubelen).

Het telefoonnummer dient ingevuld te zijn.De limiet van een Afterpay betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet. De limiet wordt vastgesteld per bestelling op het moment van bestellen. De hoogte van de limiet wordt bepaald bij klanten die voor het eerst gebruik maken van de dienst Afterpay op basis van data en bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van AfterPay op basis van hun betaalgedrag.

Bij gebruik van Afterpay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Klik hier voor meer informatie. De klantenservice van Afterpay is telefonisch te bereiken via 020-7230270 van maandag tot en met vrijdag van 8:00-20:00 uur en op zaterdag van 9:00-13:00 uur. Klik hier voor meer contactgegevens en voor de meest gestelde vragen over Afterpay.


Afrekenen met Blokker cadeaukaart

Een cadeaukaart van Blokker is een betaalpas waarmee je kunt betalen in winkels van Blokker en op Blokker.nl. Cadeaukaarten zijn alleen te koop in de winkels van Blokker. De waarde van de cadeaukaart kun je zelf bepalen en tussendoor kun je eventueel de cadeaukaart opwaarderen. Cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig en geldig op het gehele assortiment. Het is niet mogelijk om een cadeaukaart in te wisselen voor contant geld.


Klik hier om het saldo van je cadeaukaart na te kijken.


In de winkels van Blokker is het saldo op te vragen bij de kassa. Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je voor de optie kiezen, 'betalen met cadeaukaart'. Wanneer je de bestelling betaalt met een cadeaukaart, kun je deze ook deels betalen met iDEAL of creditcard.

 • Vink optie in betaalscherm aan: 'Cadeaukaart'. Vul kaartnummer in. Dit is het 19-cijferige nummer dat onder de barcode staat.
 • Vul de veiligheidscode in. Dit is een 4-cijferige pincode die verborgen is onder de zilverkleurige kraslaag. Kras de laag weg en neem de pincode over.
 • Wanneer het bedrag op de cadeaukaart onvoldoende is, kun je bijbetalen via iDEAL of creditcard.
 • Klik op 'betaal'.


Huis & Tuin Cadeaukaart

Jij hebt een Huis & Tuin Cadeaukaart gekregen. Hét cadeau voor diegene die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen; met Huis & Tuin Cadeau geef je altijd een cadeau waarmee iemand zijn huis of tuin binnen een handomdraai van een nieuwe look kan voorzien!


De cadeaukaart is te besteden in meer dan 1000 winkels en natuurlijk ook bij Blokker.


De gever bepaalt zelf welk bedrag (tussen de € 5 en € 150) hij of zij op de cadeaukaart zet, waardoor Huis & Tuin Cadeau voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau is.


Jij kunt de cadeaukaart inwisselen bij de Blokker winkel en/of bij je online bestelling op Blokker.nl


VVV cadeau kaart of cadeaubon

Een VVV cadeaukaart of -bon gekregen? Betaal nu ook met je VVV bonnen in de Blokker.


Met de VVV cadeaukaart en de VVV cadeaubon kun je betalen in alle Blokker filialen in Nederland en op Blokker.nl. Het tegoed op de VVV cadeaukaart kan in delen worden besteed. Indien het tegoed onvoldoende is voor de aankoop van een bepaald artikel, dan kan het resterende bedrag worden voldaan worden via een ander betaalmiddel. Geen enkel tegoed op de VVV cadeaubon of -kaart is inwisselbaar in contant geld.