Pizza ovens

0 producten

Geen product gevonden

We kunnen geen producten tonen die aan deze filters voldoen. Wijzig de filters of gebruik de filters in een andere categorie.

Pizza ovens

Pizza, wie houdt er niet van? Dit van oorsprong Italiaanse gerecht wordt geliefd door vele mensen. Het is dan ook niet zo raar dat dit heerlijke goedje het lievelingseten is van vele. Wanneer jij geen oven hebt of het gewoon super gezellig vindt om samen met jouw collega’s, vrienden of familie pizza’s te bakken aan tafel, dan heeft Blokker de ultieme oplossing voor jou. Met een pizzarette kan jij heerlijk dineren met jouw gezelschap. Wat is er gezelliger dan alleen pizza’s eten? Samen pizza’s eten!
 

Pizza’s bakken en gourmetten tegelijk

Wanneer je niet kunt kiezen tussen gourmetten, Zwitsers kaasraclette en pizza’s bakken, dan heeft Blokker een heel fijne oplossing voor jou.  Bak heerlijke pizza’s terwijl je jouw toppings boven op de grill legt. De pizzarette zal een succes zijn bij al jouw vrienden en familie! Je hoeft overigens niet bang te zijn dat het schoonmaken van de pizzarette veel tijd in beslag neemt. Doordat je de onderdelen makkelijk uit elkaar kunt halen, is hij makkelijk schoon te houden. Toffe pizza gourmet set’s maken het bakken van een mini pizza super makkelijk!
 

Food and fun met een pizza oven

Ben je op zoek naar een pizzarette voor een grotere groep? Wil jij samen met jouw vrienden een gezellige avond vol met lekker eten, en misschien wel drinken, organiseren. Door de verschillende ingangen en etages binnen in de pizzarette kunnen er meerdere pizza’s tegelijkertijd in de ‘oven’. Zo hoeft niemand te wachten op zijn of haar pizza. Tevens kun je met de keep warm pizzarette, aan de bovenzijde van de pizzarette, jouw pizza’s warm houden wanneer je even wilt uitbuiken van het vele pizza eten. Het maakt niet uit met hoeveel aantal personen je bent, je kunt altijd genieten van heerlijke pizza’s met jouw pizzarette.
 

Heerlijke pizza’s bakken in een pizzarette

Wil jij ook een heerlijke mini pizza die in enkele minuten perfect is? Door de warmte in deze pizzaoven is jouw pizza binnen enkele minuten perfect gaar. Met een pizzarette stone keep warm zorg je er tevens voor dat jouw pizza’s de hele avond warm blijven, zonder dat ze te ver doorgaren. Wil je inspiratie opdoen voor lekkere pizza recepten? Neem dan een kijkje tussen onze inspirerende kookboeken en zoek jouw perfecte pizza.
 

Over onze service

Wanneer je geen dure pizzaoven wilt, maar toch wilt genieten van overheerlijke pizza’s, kies dan voor een vernieuwde Pizzarette. Wil je een gezellige avond met jouw vrienden? Dit kan natuurlijk ook met de pizzarette 4 persoons, 6 persoons of 8 persoons. Daarnaast hebben wij pizzarette in kunstof, steen en metaal.

Koop je een pizzarette die duurder is dan €25,-, dan profiteer je van een gratis verzending. Daarnaast geldt dat wanneer je op een doordeweekse werkdag besteld, je het artikel de volgende dag in huis hebt.