Bezorgopties & kosten

Op Blokker.nl zijn er verschillende opties om je pakket te ontvangen. Hieronder hebben wij de bezorgopties en bijbehorende kosten voor je op een rijtje gezet.

Door het Corona virus is het mogelijk dat de openingstijden van onze Blokker winkels afwijken van wat wij op Blokker.nl communiceren. Mocht je het zeker willen weten of wij open zijn bel dan a.u.b. rechtstreeks met de betreffende Blokker winkel.


Levering 1-2 werkdagen.

Bezorgopties en afhaalopties
Wat zijn de bezorgkosten?
Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Bestelling afhalen in de winkel
Alle pakketpost bestellingen vanaf €15,- leveren wij gratis af in de winkel naar keuze.
Indien je voor 22:00 uur bestelt kan je jouw bestelling de volgende dag afhalen in de winkel naar keuze (m.u.v. zaterdag besteld, maandag in huis).
Standaard pakketkosten
Voor bestellingen onder de €40,- betaal je de verzendkosten van €5,95. Boven de €40,- is de verzending gratis.
Indien je voor 22:00 uur bestelt kan je jouw bestelling de volgende dag afhalen in de winkel naar keuze (m.u.v. zaterdag besteld, maandag in huis).
Eenmans bezorging
Bestellingen van producten met een afwijkende pakketpost (afmeting of gewicht) bezorgen wij bij je thuis voor €14,95.
Indien je voor 22:00 uur bestelt kan je jouw bestelling de volgende dag afhalen in de winkel naar keuze (m.u.v. zaterdag besteld, maandag in huis).
Extra @ Home - tweemans bezorging
Bestellingen met grote producten (bijv. tuin) bezorgen wij bij je thuis voor €29,95.
Je kunt zelf de leverdatum kiezen.

Tijdens het eerste bezorgmoment niet thuis?

Geen zorgen, dan geven we je pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-locatie in de buurt.We laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen. Goed om te weten: we bewaren je pakket een week op de PostNL-locatie. Daarna brengen we het terug naar de afzender.


Bestelling afhalen in de winkel

Je kunt je bestelling ook afhalen in een Blokker winkel bij jou in de buurt. Kies in het bestelproces de gewenste afhaallocatie. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling in de winkel afgeleverd wordt, zodat je deze de volgende dag kunt ophalen. De bestelling kan je volgen met de Track & Trace code die je per e-mail ontvangt.


De bestelling ophalen in de winkel kan met behulp van een geldig legitimatiebewijs. Bij het afhalen teken je voor ontvangst. Als je zelf de bestelling zelf niet kunt ophalen, kan de bestelling door iemand anders worden afgehaald met de factuur en een geldig legitimatiebewijs.


Zoek een winkel »


Extra@home: thuisbezorging van grote en/of zware producten

Producten van Blokker zoals bijvoorbeeld meubels en tuinsets die te groot zijn voor de pakketpost worden via de PostNL Extra@Home service bij je thuis of ander afleveradres afgeleverd. Lees hieronder belangrijke informatie over deze bezorgoptie.

  • Voor de levering van grote en/of zware producten wordt een afspraak ingepland met PostNL. Voor deze levering kan je zelf de gewenste bezorgdatum en tijdvak kiezen.
  • Per sms en/of e-mail ontvang je tijdig (voor levering) een bericht over het tijdvak van de bezorging.
  • Omdat bezorging van grote en/of zware producten op afspraak gaat, moet je op het afgesproken tijdstip op de bezorglocatie aanwezig zijn.
  • Ben je op het afgesproken tijdstip niet aanwezig, dan maak je via PostNL een nieuwe bezorgafspraak. Dit kan bijvoorbeeld met het niet-thuis bericht dat PostNL heeft achtergelaten. Voor een tweede leverpoging betaal je opnieuw bezorgkosten.
  • Grote en/of zware producten worden geleverd tot de eerste drempel. In een flatgebouw/complex wordt er alleen geleverd tot de eerste drempel en dus niet tot op de etage binnen het flatgebouw/complex.
  • Zijn de bezorgers van PostNL niet langsgekomen zoals afgesproken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.