trends van Blokker

baden & slapen.

Populaire bad- en slaapcategorieën

Vrolijk schoonmaken

Schoonmaken. Oké, je hebt er misschien niet altijd zin in. Maar als alle stof en vuil eenmaal verdwenen zijn en je huis je schoon tegemoet straalt (en ook weer lekker ruikt): best genieten toch? Neem nou je badkamer: door al het sanitair en alle tegels valt daar misschien wel veel eer te behalen. Of je slaapkamer: niets lekkerder dan slapen in een schoon bed in een schone ruimte.

Daarom hebben wij twee schoonmaakpakketten voor je samengesteld. Eén speciaal voor de badkamer, één speciaal voor de slaapkamer. Je wordt al vrolijk als je weet wat er precies in zit. En is het schoonmaken straks achter de rug? Kom dan weer even bij ons langs voor een nieuw douchegordijn of accessoires als een badmat, weegschaal, kastorganisers, opbergboxen en kledinghangers. Want ook die hebben wij allemaal gewoon in huis.

tip

Een harde vloer in je slaapkamer? Met de Regulus Aqua PowerVac steelstofzuiger met dweilfunctie van Leifheit, stofzuig en dweil je in één beweging zonder onhandig slepen met emmers. De roterende reinigingsrol verwijdert vlekken en ander vuil eenvoudig in een oogwenk.

tip

Je zult ze waarschijnlijk niet vergeten, maar toch… De spiegels. Hoe je ze goed schoonmaakt? Spray er wat Glassex op en wrijf ze schoon met de Blokker microvezel glasdoek. Dag vette vingers en ander vuil!

Alles voor de badkamer

trends van Blokker

badkamer accessoires zwart

Badkamer accessoires zwart zijn de trend van nu. Dat is niet zo gek, want zwart wordt óveral in huis gebruikt. Met deze zwarte badkamer accessoires geef je je badkamer een luxe en moderne uitstraling. Zwart is stoer, maar tegelijkertijd toch neutraal. Daarom passen deze badkameraccessoires zwart prachtig in iedere badkamer en vullen ze ieder toilet aan.

Baden & slapen

Blokker heeft een uitgebreid assortiment schoonmaakproducten voor je bad- en slaapkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van tegelreinigers, voegenreinigers, raam- en vloerwissers en ontstoppers voor je badkamer? En van microvezeldoekjes en plumeaus voor je slaapkamer? Daarnaast hebben we natuurlijk ook veel verschillende badkameraccessoires. Van badmatten, douchegordijnen, weegschalen en zeeppompen tot plakhaakjes, doucherekken en douchegordijnringen. Slaapkameraccessoires hebben we natuurlijk ook, waaronder de leukste decoratieve artikelen. Wij zeggen: kom langs bij Blokker!